Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forum (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban a Fidesz-KDNP XVIII.kerületének önkormányzati képviselő jelöltjei mutatkoznak be:Dömötör István vagyok. Születésemtől fogva Erzsébet- és Bélatelepen élek. Itt jártam óvodába és általános iskolába is. A középiskola elvégzése után munkába álltam, majd…..
forum (törölt) 2010.08.26 14:19:58
@tiborc175: Döntetlen :) A hárijancsinak voltak ötletei de mesterésmargarita elnyomta. Ha jól hallottam közel állt a rácsos fővárosi politikushoz is. Galgóczi ??? nem tudom, egy biztos szerintem most meg kell osztani a kerületet azaz harmadolni. Egyiknek se legyen többsége, mert oda jutunk hogy itt is alkotmányozó nemzetgyűlés lesz:) Kerületátszabás , ez következménye volt a kevesebb képviselőnek, tudomásul kell venni. Olvastam hogy kispesten 1 főnek kb 800-1000 Ft adóssága van kerületi szinten , minden lőrinci lakosnak 120-150 ezer forint. a XIII. kerületnek 500 Ft alatt van !
A kommunista párttitkár fehér erre vajon milyen magyarázatot adna , kellett a pénz a külső kerületre , a komposztálóra, a pakuratóra , a kuplerájra, és a fizetésére.
forum (törölt) 2010.08.26 18:25:31
@forum:
Pontosítok : XIII.kerület 1 682 Ft /fő
XVIII.kerület 100 000 Ft/fő
XIX. kerület 2 696 Ft/Fő

Forrás www.progresszivintezet.hu/

Helyi téma : Mester összeveszett Szaniszlóval a Bodnár féle kupi szerződésén
forum (törölt) 2010.08.26 18:28:31
@forum: Pontosítok
Forrás :www.progresszivintezet.hu/

Adósságállomány XIII.kerület 1 682 Ft/fő
XVIII.kerület 100 000 Ft/fő
XIX. kerület 2 696 Ft/fő

Helyi téma : Mester összeveszett Szaniszlóval a Bodnár féle kupi szerződés tartalmán
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
forum (törölt) 2010.01.14 18:51:31
@Kis ember: De buta vagy kis ember. dolgozni kell ezeknek. Remélem te leszel akit eltaposnak ezek a sofőrök véletlenül. Egyébként ki kellene rúgni mindet , sok sok munkanélküli sofőr vár arra hogy beülhessen a székbe még ennyiért is. Remélem rövidesen kell hívni hozzád a mentőt a kerülgető düh és infarktus miatt.
Ezek az emberek tehetnek arról, hogy eddig ilyen szar körülmények között utaztunk- az átvizsgálások hol voltak, most vannak ?
forum (törölt) 2010.01.14 18:53:41
@Kis ember: Gimnazista-e vagy? Vagy politikus? Mert hogy életedben nem dolgoztál, az látszik. A "munkaköri leírás" kifejezés mond valamit? Nem? Gondoltam.

Kis bolond vagy te inkább. Ezek az emberek tehetnek arról hogy szar körülmények között utaztunk eddig. Te dolgozó paraszt voltál talán hogy mást leszólsz igy. Menj vissza trágyát rakni.
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..