Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szergei

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A www.thebirdflupandemic.com-nak olvasói küldték az alábbi történeteket: Ann: A barátomnál ma Guillain-Barre Szindrómát diagnosztizáltak. Kedden kapta meg a H1N1 oltást. Péntek reggel arra ébredt, hogy a fél arca le van bénulva - mostanra már majdnem az egész arca béna.…..
RoboCoke üzenete (15:26):Loading... ERROR! Áhh, a programozóim elronthattak valamit. Hol is tartottunk?trentimenti üzenete (15:26):ööRoboCoke üzenete (15:26):Na, mi történt?trentimenti üzenete (15:27):fingottamRoboCoke üzenete (15:27): :|trentimenti üzenete (15:27):mi ez a fej…..
A pofonvisszaszámláló oldalról érkezőknek, ez a válasz, mert Kusz igenis kapott pofont. :D Mindenki nagy bánatára (nekem nagy örömömre) Kusz nem szedett össze nőt a megszabott időkereten belül, ezért a pofogadásnak megfelelően, az elvesztett fogadás miatt, kapott egy…..
szergei 2009.11.01 18:00:48
 Szasztok, A péntek esténk nem akármilyen volt. Supernem koncert volt Sagramorban és persze mi is tiszteletünket tettük nem csak nekik, hanem az előzenekaroknak is akik a Látványnépség (dunaújvárosi), valamint a The Crybabies volt. Már az előzenekarokon is tomboltunk hát még mi…..
szergei 2009.10.20 19:12:34
csóka, két microsoft excel szinessé változtatása közben irok a vasárnap esténkről imigyen szóla:13.án rendezték meg városunkban a magyar dalnapját, amire elismentünk, legalábbis asszem, trent úr, kvimbi közepére érkezett meg egy turórudival a szájában és miután csekkolta ki…..
szergei 2009.09.14 19:27:50
@trent: á dunno, valami hülyegyerek ottvolt vasárnap (kusznak talán mond valamit ez:D), azt gondolta regisztrál hogy kommentáljon.

viszont a varázspálcát még mindig nemtudom honnan lett szerválva