Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furious252

5 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan van olyan szerver amit ismertek és szerintetek jó, ugye? Esetleg admin vagy és nem jönnek elegen a szerveredre? Vagy inkább új szerver után néznétek? Itt a lehetőség! Kommentben várjuk a szerverhírdetéseiteket! követelmény: -max napi 3 komment nem…..
[SZERKESZTŐ | LEGIONHUN]   Ugyan ez nem saját,de Pcgamers2011 biztos nem haragszik ha felteszem,hiszen, ez az oldal mégiscsak ezért van. =) ..
 [SZERKESZŐ | LEGIONHUN]   Azthiszem ez már nem éppen aktuális,de mivel itt mindenféle korból írunk ez nem számít. Szóval....Eleinte elhittem hogy ez egy rossz játék,hiszen mindenhonnan ez jött le,gyakorlatilag,mindent rossznak mondtak ami csak létezik. Az egyetlen ok amiért…..
Üdvözlünk mindenkit a "Játékok Mindenidőkből" nevezetű ki blogocskán,amit jómagam, LegionHUN(még ha nem is ez a blog nevem), és barátom Pcgamers2011 vezet. Ahogy a név is sugalja itt tesztek lesznek mindenféle korokból, mint jók,mint rosszak egyaránt várhatóak. Igazából…..
Két félanimációs film Richard Linklater-től. Az első egy nagyon érdekes, de sajnos nem túlzottan izgalmas darab, a második szimplán az egyik kedvenc filmem.   ..
BATCH PROGRAMJAIM: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Dokumentum készítő: Felépítés: [a dokumentum a bat elérési útjához kerül] [pontos dátum beleírásra kerül] ---------------------------- MENÜ-ben 1…..
Phoenix Productions 2013.12.25 03:50:37
SAJÁT BETŰTÍPUSAIM: Cubed Out:  Készítve: PaintFont.com -segítségével. ..
Nem rég kijöttek elég hátborzongató hírek egy légyfajtáról, amely bizarr módon úgy szaporodik, hogy petéit élő hangyákba szúrja hegyes petecsövével. A kikelő lárva a hangya testén belül a fejéig rágja magát, ahol szép lassan elfogyasztja annak agyát, és több funkciót…..
Furious252 2013.06.14 04:59:47
@Styxx: Létezik,a neve Last of Us. PS játék. Persze mi az iylen izgalams játékból nem kapunk PC-sek,mert csak PS-re van :(
LaLee's Blog Post-Rock Hungary 2012.09.25 12:07:53
Év elején megismerkedtem egy zenei műfajjal, nevezetesen a post-rock-kal, amelyet eleinte a Zene Nagyjai Sorozatban gondoltam, hogy bemutatom nektek, azonban az adott műfaj és a hozzá kapcsolódó irányzatok (post-metal, shoegaze, stb..) SOKKAL hatalmasabbak, mint gondoltam, úgyhogy egy…..
Ha esetleg akadnak a Baaad Movies-nézők között szinkronnal foglalkozók, akkor ez a videó nekik szól, a kommentátor ugyanis szinkronmunkát keresne! ..
Mielőtt megnéznétek a videót, ajánlom a figyelmetekbe egy Nickelodeon-os rajzfilmekkel foglalkozó blogot! Én annyira sose rajongtam a Nickelodeonért, de az tény, hogy volt pár rajzfilmjük, amit még ma is szívesen elnézegetnék. És akkor jó szórakozást a Cápasrác és Lávalány…..
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
A videó mellé ezúttal jár egy Élménybeszámoló is a legújabb Hófehérke feldolgozásról, ami ugyan nem lett rossz, de azért lenne még hova fejlődni.   ..
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
1000 ingyen NFS World pont! EGBZ-LUPC-6GXJ-BKWSusoPreviewPopup..
LaLee's Blog Nyárvégi update 2011.08.08 14:01:00
Ej, be régen is volt update a blogon! Na de sebaj, nézzük mi is jut eszembe...Kis designváltoztatásNem nagy dolog, mindössze két lángnyelv került bele a LaLee's Blog designjába, amit leginkább a 16:9-es monitorral rendelkezők fognak látni. Próbálkoztam különböző hátterekkel, a…..
Üdv mindenkinek.Kell egy kis bejegyzést tennem mert páran (félig jogosan) elégedetlenkednek.Én mindig is az AVGN videókat vállaltam feliratozni. Nincs energiám NC videókkal foglalkozni, emiatt egyelőre nem is teszem. Azt sokan tudhatják hogy márcsak 2 videó van hátra. Ezekkel nem…..
Folytatódik az utazás a dark ambient sötét ösvényén. A későbbi részek jelenleg több kutatómunkát igényelnek, mint gondoltam, de addig is, hogy ne maradjatok érdekesség nélkül, álljon itt az a műfaj, amiről már most tudok mondani és mutatni valamennyit. !!! FIGYELMEZTETÉS !!!…..
 Egy rövid, lényegretörő videó, amelyben a legelső Serious Sam játék két titkos pályáját mutatom meg, és persze a hozzájuk vezető utat is.-----------------------------Zene:Serious Sam - TFE OST - Thebes - Suburbs Fight ThemeSerious Sam - TFE OST - Sacred Yards Peace ThemeSerious…..
Ez az epizód a E03 - Ha elindul a vonat,tulajdonképpeni kiegészítése,ahol elsősorban a redstone igényes bekötésével foglalkozom és A - B pont közötti egyszerű oda-vissza működő booster építésével! Semmi sallang, csak a lényeg! ..
szólj hozzá: Fos Egy Játék 01 AD..
Sziasztok! Mi is az a Senshi Szervíz?Most megtudhatjátok! ..