Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Profundus Librum

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A könyvfesztiválra jelenik meg Patrick Rothfuss új kisregénye, A szótlan tárgyak lassú szemlélése, amely a Királygyilkos krónikájának egyik legkülönösebb szereplőjének életébe nyújt szokatlan és elbűvölő hangulatú betekintést. A kisregénybe ezen a linken olvashattok…..
Profundus Librum 2015.04.03 09:28:22
3M Mélyinterjú Raoul Renierrel 2015.02.09 10:28:27
Debreceni lévén tudtam, hogy a magyar fantasy egyik ősatyja, Kornya Zsolt a földim. De azt is tudtam, hogy modernkori remeteként él, így nehéz a hozzá vezető utat meglelni. A tavalyi Világok Szárnyai Szerepjáték találkozón azonban mégis sikerült megismerkednünk, majd a…..
vérnyúl Magyar kártya 2013.11.18 15:36:31
Jó napot!Gyakran tűnik úgy számomra, hogy olyan hirtelen lépünk át egyik évszakból a másikba, mintha csak a Magyar kártya ászait pakolgatnák háromhavonta (habár idén március 15.-én valaki ödafönt kirakta hogy MAKK ÁSZ). Az ilyen rendkívül fontos dolgok mellett engem az is…..
Ezennel el is kezdődött a Magyar Könyvek Viadala szavazós része, legelőször pedig - stílszerűen -, a könyborítókról voksolhattok. Hiszen, ha leveszünk egy regényt a polcról, vagy a webáruházban böngészünk, először úgyis a borítót csodálhatjuk meg. Íme, a nomináló…..
  A science fiction az elmúlt ötven-hatvan évben vált a popkultúra jelentős részévé, melyet részben a nagyköltségvetésű filmeknek köszönhet. A japán animátorok is hozzájárultak a sci-fi népszerűsítéséhez kis hazájukban. Akad közöttük adaptáció, önálló munka vagy…..
GABO SFF Mitágó-erdő 2013.09.16 09:31:24
Az Anglia egyik utolsó ősi vadonjaként ismert Ryhope-erdő rejtélye felemésztette George Huxley életét. Halála után két felnőtt fia nem csak a rengeteg szélén álló Tölgylakot örökli tőle, hanem megszállottságát is: amikor megsejtik, hogy a kihaltnak hitt állatok és ősi…..
Profundus Librum 2013.09.17 13:04:09
Szombaton megrendezésre került a II. Solymári Chili Fesztivál, melyre idén én is ellátogattam. Mivel tömegközlekedve utaztam nem szándékoztam kiállítani, de azért egy kisebb mennyiséget bepakoltam a termékeimből a táskába. A rendezvény 16.00 órakor kezdődött, ekkor már nagy…..
Mondtam már, hogy mennyire rajongok a civil erőfeszítésekért? Újabb versenyző, név szerint Átlag János végzett tiszteletreméltó és hiánypótló munkát. Nem riadt meg a kedvezőtlen előjelektől, de összerakott egy helyes kis plugint, ami nem csinál egyebet, minthogy a…..
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Profundus Librum 2010.10.02 12:23:59