Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérsógor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
Vérsógor 2012.12.08 21:43:21
Vérsógor 2012.12.08 22:02:56
 Bocs a picit hosszabb szünetért, ezért mindennél forróbb üdvözletünket küldjük Thaiföldről! Természetesen lehetett volna már föltenni újabb bejegyzést, hogy szórakoztassunk benneteket, de nem is volt eddig mindenütt elérhető WIFI, a másik pedig az, hogy hosszabb időt is…..
Tudom, nem olyan nagy szám, mert otthon már leesett az első hó. Gondolom azóta már régen el is olvadt és az a frankó, novemberi taknyos idő van.Itt pénteken és szombaton esett az eső, és éppen olyan novemberi idő volt, mint amilyen gondolom otthon is van mostanában. Vasárnapra…..
Látom-látom, hogy olvasgatjátok a blogot, képeket meg gondolom még inkább nézegettek:-) Na, hát akkor tessék, itt van egy pár újabb, illetve ha sikerül, akkor felrakok egy videót is. Végre ma megint szép napos idő volt a tegnapi egész napos zuhany után, így megint egy hosszabb…..
  Nem könnyű feladat hosszú időn keresztül az emberek érdeklődését haptákba állítva tartani, de tartok attól, hogy nem mindig lesz olyan mondanivalóm, amelyet ti is olyan érdekesnek találtok majd, mint én. Ezért lehet, hogy lesznek majd olyan bejegyzések, amelyek esetleg…..
Ha nagyon rendszerezni szeretném a "tudósításaimat", akkor valahogy egy nyelvi érettségi tételsorként írnám a különböző fejezeteket. Pl. Család. Iskola. Munkahely. Az otthonunk. Sport, hobby. Kultúra. Vásárlás. A vonaton. stb. stb. stb. :-) Így arra gondoltam, hogy…..