Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsi99

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sumák kisegér Szekerczés Szabina (4. osztályos) meséje Történt egy picinyke kis királyságban, hogy egy királylánynak volt egy ici-pici egere. Ez az egér annyira torkos, annyira falánk volt, hogy egy nap felborította a vázát, mert nagyon megéhezett egy kis virágsziromra. A király…..
Az okos vándor és a király Szekerczés Szabina (4. osztályos) meséje Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény legény. Nem volt mit ennie, hát gondolt egyet, és elindult vándorútra. Ahogy ment-mendegélt, egy ismeretlen királyságba érkezett. Mivel idegen volt,és és látszott…..
A vándorból lett király Mátrai Vivien (4. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Ez a király nagyon szomorú volt, mert egy szem leányát elrabolta a sárkány. Kihirdette az országban, hogy aki megmenti őt, az megkapja a fele királyságát és hozzáadja…..
Egy sárkány hétköznapjai  Andó Mónika (5. osztály) meséje Sziasztok, én vagyok Guliver, a sárkány. Néhányan biztosan azt gondoljátok, hogy szupi sárkánynak lenni, barlangban lakni és embereket ijesztgetni. Csakhogy a barlangban hideg van, büdös és sötét, embereket…..
Megérkezett első mesénk. Fogadjátok sok szeretettel! Micsoda világ! Petrilla Brigitta (2. osztály) meséje Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egy zöld vár az öreg tölgyfák szomszédságában. Ott élt, éldegélt…..