Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AV19!!!

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dab.Docler tönkreverte az UTE-t 2011.02.11. 21:46 kultúrmisszionárius..
AV19!!! 2011.02.12 12:59:33
@Jégkorong: mi jogon beszélsz alázatról??? ŐSZINTÉN HA TÉGED HÁTBA KÖPNEK VAGY LEKÖPIK A MEZEDET MI A NAGY BÜDÖS LÓF...T CSINÁLNÁL???? Mert ha hagynád magad akkor egy kis beszari senki vagy...

A kettős kiállitás a meccs végén meg no comment... :)
A Dab már a döntőben van 2011.01.07. 22:23 kerusz ..
AV19!!! 2011.01.07 22:43:55
@Rock me Amadeus: Elég érdekes dolgokat irkáltatok a meccs előtt...így sima úgy sima...ilyen gólparádé.... hát igen gólparádé volt, csak nem úgy ahogy gondoltátok...Hajeknak egy szerencséje volt hogy egy rosszul eltalált korong volt az az "ÉV VÉDÉSE" (ezen felül pedig egy nagy 0 volt!!!) :D :D :D előtte a Németh Peti szólóját védte Bális hatalmas bravúrral... vagy addig nem láttál el? Nembaj húzóembereink nélkül kaptátok eddig a legtöbbet tőlünk... :D Szép volt FARM!!! Hajrá Volán!!! :D
Gyenes és Vay utazik a vb-re  2010.12.09. 20:17 F. Kapus..
A Brassó külföldi bírókat kér a rájátszásra 2010.12.04. 19:05 F. Kapus ..
AV19!!! 2010.12.05 00:46:10
@Vincenzo90: @durex26: Először is durex mászhatsz te is a polcra, majd ha értesz a jégkoronghoz akkor meg is szólalhatsz nem a karosszékből kell osztani az észt!!! Te meg vincenzo ha már ilyet mondasz hogy "a Volán-farmban van egy-két világsztár, akik már elmúltak 15 évesek, ezért bármit megengedhetnek maguknak.." akkor nyugodtan told le a segged egy edzésükre,és nézd meg a küzdést-hozzáállást, vagy akárhova mert a csapat 90%a fizetés nélül, családi támogatással csinálja azt amit, és még így is van benne motiváció mert akar lenni valaki! Úgyhogy itt ne oszd az észt, vagy szállj be és támogasd őket!!! Kiváncsi vagyok te mit teszel a MAGYAR jégkorongért??? Amit pedig csikszeredában műveltek a játékvezetők: szó szerint leköcsögözték a farm játékosokat mérkőzés közben!!!! Csak ennyit arrol hogy mennyire MAGYAROK azok a bírók!!! Jóéjszakát!
A Sapa Fehérvár AV19 utánpótlás-válogatott hátvédje, Hetényi Péter 6 hónapos eltiltást kapott a fegyelmi bizottságtól hétfőn. Válogatott kapusunk öccse ellen a vonalbíró megütéséért és sportszerűtlen magatartásért, azaz káromkodásért kapott végleges kiállítást…..
Ötgólos vereségbe futott bele hazai pályán a Miskolc, így oda lett a veretlenségi sorozata. A vendég iglói csapat visszavágott a Szepességi Kupa-kudarcért, és 8-3 arányú győzelemmel távozott Miskolcról. A magyar csapat góljait Derton, Saluga és Dubek szerezte. 500 néző…..
AV19!!! 2010.09.01 11:49:56
@váradi: nem tartozik bele a térdhasználat...de nem is volt szándékos nem úgy mint a FEJRE IRÁNYULÓ TÁMADÁS! Ha meg a Godó annyira kemény adja vissza, de szabályosan! Vagy minden egyes EBEL-meccsen amikor nem fog neki tetszeni valami kiülteti magát 10 percre? De tavaly amikor számtalanszor ráütöttek Tommy vagy Hete kezére vagy pl mikor Vas Jankót "oldalba szúrták" gólöröm közben akkor nem volt ekkora arca... de hát a fiatalokkal megy... csak magárol állit ki bizonyitványt!
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..
Kóger Dániel és Nagy Gergő is játszik a Vasas Bp. Stars–Sapa Fehérvár AV19 juniorbajnoki döntőben. Hétfőn fél hétkor az Icecenterben kerül sor az első mérkőzésre. Nem ellentmondás, hogy a három győzelemig tartó párharcban a Stars 1-0-ra vezet, mert a múlt keddi…..
A kölyök korosztály 2009/10.évi magyar bajnoka a Zalai Titánok, míg az ifjúságiaknál a Bp. Stars nyerte az aranyat. A döntő rangjához méltó küzdelemben dőlt el mindkét bajnoki cím sorsa. A juniorok bronzérméért pedig bejelentkezett a szerb csapat.A 14 éven aluliak…..
AV19!!! 2010.03.07 12:05:54
@váradi: erre igazán kíváncsi lennék én is! Hogy a fenében történhet meg egy ilyen? És hogy a szövetség semmit sem tesz és össze vissza variálnak a szövetség hivatalos honlapján! Elég vicces...mellesleg a volán fiataljai ott voltak a pályán a mérkőzés időpontjában , a Stars nem jelent meg... Gratula a szervezőknek és a stars vezetôségének! Nem fogjuk magunkat könnyen adni!!!
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Még a január 27-ei CSZKA–Vityazon találta meg a KHL legnagyobb idiótája a moszkvaiak ifjú zsenijét, közvetlenül egy középkezdés után. Érdemes megfigyelni, hogy a kanadai mit művel a sikeres kiütés után. A CSZKA természetesen nyert, Nyikita Filatov 1+1-gyel zárt, Darcy Verot…..
AV19!!! 2010.02.06 19:06:37
@kiralyfi: te pontosan az a "szurkoló" vagy aki csak a verekedést az agressziót és a sunyi megoldásokat szereted a hokiban...remélem nem játszol sehol!
AV19!!! 2010.02.06 19:08:58
@kiralyfi: és nézd meg hogy ennek a Verot gyereknek hány pontja van a KHL-ben és előtte...lehet hogy nem a nagy technikai tudásáért tartják...mielőtt hülyeségeket beszélsz!
Indulásunk óta úgy gondoljuk, a posztjaink alatti kommentek munkásságunk szerves részei, ezért is van, hogy bár kesztyűs kézzel, de irtjuk a durván ide nem illő tartalmakat. A Fehérvár EBEL-szereplése kapcsán nagyon sok probléma halmozódott fel az olvasói vélemények vonalán…..
Az automatikusan járó kétmérkőzéses eltiltáson túl a fegyelmi bizottság nem szankcionálta a 31 éves csatár fejre ütéseit. Márpedig a felvételek tanúsága szerint legalább az egyik eset szándékosnak tűnik. Emlékezetes, a játékvezető, az ellenőr és más helyszínen…..
Szombaton rendezték az ifjúsági csapatoknak kiírt Magyar Kupa küzdelmeit. A Marczi Skate névszponzorálta sorozat háromállomásos, az elsőt Dunaújvárosban és Miskolcon rendezték, két hármas csoportban. Ma kezdődik a magyar juniorbajnokság, a Dunaferr a Sapa Fehérvár AV 19-et…..
Tartottunk a Red Bull Salzburgtól, ismertük a játékerejüket, a mérkőzés előtt alaposan tanulmányoztuk a játékoslistájukat, amely kétoldalas a mi bő féloldalasunkkal szemben – ismertette az előzményeket Énekes Lajos Fehérvár-edző a Salzburg-meccs után. Négy egykori…..