Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hétköznapicsalódó

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
hétköznapicsalódó 2010.01.26 18:16:12
@Riska:
Gondolkozz! Nyitott határok, halihó! Ha elmegy az orvos külföldre, akkor én is elmegyek külföldre :-) De kérlek, ne legyenek olyan tévképzeteid, hogy a kórházakból az orvosok majd egyik napról a másikra szublimálnak és eme csodálatos épületeket átalakítják 2 csillagos szállodává... ugyan már!
"A vizitdíj-automaták valóban raktárban porosodnak, köszönet" a tudatlan polgároknak, akik csak a saját érdekeiket (nehogymá' ki kőljön fizetni azt a 300 forintot!) tartották szem előtt!
Ha végig ülök 4 órát és közben az orvos bent lóg az ablakban, nyugodtan cigizget és iszogatja a kávéját, majd nagylelkűen minden órában letud 2 beteget, azt ne fogjuk már a túlhajszoltságra légyszíves! De mondom, amikor vizitdíj volt, akkor sorra kerültem :-) Szerencsére nem tolongtak tömegek a rendelőben!

Nem olvastál elég figyelmesen. 7-re odahívtak, holott csak fél9-től kezdődött "a műszak". Mint említettem félretájékoztatott az orvos!!! És nem egyszerű betegen 9 órán keresztül nem enni és nem inni (és én még szerencsésnek mondhatom magam, mert "CSAK" 9 óra volt).
"Eléggé befásult látásmód az, hogy a dolgozók miatt szar az egészségügy, nem a szar egészségügy miatt szarok a dolgozók." - ha már ennyire bölcsnek tartasz, akkor mondok még valamit: "Mindig a fejétől büdösödik a hal".

De mondok egy példát is: ha egy iskolában átlag alatti teljesítményeket nyújtanak a diákok, akkor ki a hibás? A tanári gárda vagy a rendszer (esetleg a diákok)? De hogyan lehet a rendszer a hibás, ha egy másik iskolában a teljesítmény átlag fölötti?

Na ezt próbáld meg ráhúzni az egészségügyre, bár már nyilvánvaló, hogy ott "dolgozol". Vagy nem is dolgozol, hanem azzal töltöd az idődet, hogy ide írogass, ahelyett, hogy behívnád a következő beteget?

Nachdenken...
hétköznapicsalódó 2010.01.26 18:19:18
@rezsöatya: Na ez az! Így kellene mindenhol...

Sajnos nekem van összehasonlítási alapom, ezért nem csak a levegőbe beszélek.

Egyébként ennyi év után már nincsenek nagy igényeim, csak legyen szappan meg wc-papír az istenért!!!
hétköznapicsalódó 2010.01.26 18:33:14
@fagzal:
Hát igen... Mellesleg a minimálbéren tengődő embereknek nincs családjuk és lakáskölcsönük? Hát hogyne lenne! Csak náluk nincs nyaralás, nincs új ruha, nincs autó...