Regisztráció Blogot indítok
Adatok
523

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
Ruskyy történetében nem lett véres végkifejlet a gyors, ösztönszerű reakciónak köszönhetően, de sajnos nem mindenki úgy reagál ilyen helyzetben, mint a lenti levél írója. Ti kerültetek már hasonló helyzetbe akár vezetéstechnikai pályán, akár élesben? Az hogy…..
523 2009.12.03 20:56:33
A kiscsajokkal meg a nagycsajokkal nekem is tele van a t@köm. Jobb lenne ha a nők szigorított vizsga után kaphatnának jogsit.
Ideggyenge anyukákkal már engem is hozott össze a sors, legutóbb néhány napja voltam külső szemlélője egy jelenetnek reggel nyolc után néhány perccel, amikor a drága édesanya több ízben lebunkózta és parasztozta a 8 éves körüli lányát, mert az nem ismeri az órát. Neszta…..
523 2009.09.14 11:54:30
@llll5: Igaz én még csak 18 éve vezetek de az utóbbi időkben szerintem is tapló erőszakos stílust vettek fel a női vezetők. Nekem is van gyerekem és már rám is parkolt úgy szőke copf anyuka, hogy csak a másik oldalról tudtunk beszállni még sem vertem szét a kocsiját főleg nem a lányom szeme láttára.