Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mamacita

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most/Brüx (1238-1982) A sziléziai (Csehország) Most/Brüx nevű 750 éves városa alatt a múlt század harmincas éveiben barnaszenet találtak. Ezért a teljes várost 1982-ben lerombolták, 60 ezer lakosát néhány kilométerrel odébb költöztették...
Mamacita 2020.10.09 12:13:28
@Fahrenheit451: Gondolom a pénzosztásnál. :(
Valóban durva, hogy két egymást követő Budapest-Gran Canaria járat is úgy indult el, hogy az utasok csomagjait szándékosan Ferihegyen hagyták. Miért? Röviden: mert a rossz szabályozás miatt megtehetik. Kicsit hosszabban: a maga szempontjából a Ryanair a kisebbik rosszat választotta. Ez egy heti…..
Mamacita 2018.07.24 14:25:54
@Darth Revan: nem kötelező. De ha baleset ér, kórházba kerülsz, emiatt nem tudsz hazautazni, az szívás. Abban nem segít senki EUn belül. Egy új repjegy vagy rokonok kint tartózkodasa százezrek. Ha nagyobb a baj akkor tudom nem adja a vissza a pénz az epseged egészséged de a családnak könnyebb a költségeket fedezni. Útlemondási meg két kicsi gyerek mellett nem kérdés.
Mamacita 2018.07.24 14:27:27
@vanek ur: bizony. Sokan ezt nem fogják fel. Ott a Bulgáriában karambolozott magyar lány története. Vagy ismerősöm apukája aki Korfun halt meg....
Nagyon sok mindent hallunk naponta az egészséges életmódról, mit kellene ennünk és mi az, amit jó lenne, ha elhagynánk az étkezéseinkből. Az egyik ilyen étel, amiről szintén megoszlanak a vélemények, nem más, mint a vaj.  Most mutatunk Nektek egy szuper receptet, hogy hogyan készíthetsz otthon, 5…..
Hogy milyen az élet, mennyire kiszámíthatatlan azt igazából csak most fogtam fel így 31 évesen. Most láttam, hogy a legutóbbi vázlatom szerint itt a blogban az Epidurális érzéstelenítésről akartam írni... el is kezdtem és abba maradt, hogy miért? Mert két hónappal előbb megérkezett a világra…..
Mamacita 2016.03.21 21:03:05
A tartalmilag és technikailag jó ingatlanfotó eladhatja a lakást és akár százezrekkel is megnövelheti a vételárat. Ennek ellenére mégis sok hirdető nem tulajdonít kellő fontosságot a vizuális élménynek. Kisebb odafigyeléssel már lehet technikailag jó fotót készíteni. Kapcsoljuk fel a villanyokat,…..
Túl az Óperencián Jicama 2013.08.14 20:46:34
Mexikóból származó gyökérzöldség. Gyakorlatilag ugyanaz, mint nálunk a karalábé; ízre, (meghámozva) kinézetre is, valamint illatra is. Azt veszem észre ezekkel a számomra újdonsággal bíró zöldségekkel, gyümölcsökkel kapcsolatban, hogy többségében ugyanazok vannak itt, a…..
Kisfiam, nem értem anyádat.  Mit kerestetek a Mekiben tegnap? Miért egy gyorsétteremben? Jó az neked, édes kisfiam, ha téged szoptatós babaként a Mekibe hurcibálnak? Aztán téged használnak "orbántakaroggy"-tábla helyett? Mit csinálsz ott? Csak nem sült krumplit eszel, vagy anyád…..
#489 Érdekes adottságokra versenyt kiírni, bár mindig elmondják, hogy "rengeteget készülnek", de ha bármelyikünk 4x annyit készülne, akkor se nyerne semmit. A Guinness rekordok könyve sem számol be arról, hogy milyen éles verseny volt a "világ legmagasabb törpéje" cím…..
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
Mamacita 2015.04.11 11:04:03
Enyhe csokifüggésben élőként mondhatjuk, hogy nem nagyon, pláne akkor nem, ha ez a gyár a legendás amerikai Hershey több mint 110 éves üzeme. Megmutatjuk, hogyan is néz ki pusztulóban. A 110 éves gyár bezárásáról két éve döntött az Amerikában legendás Hershey Co., ezzel…..
Az elmúlt 16 évben mintegy 1400 gyermeket ért brutális szexuális bántalmazás az észak-angliai Rotherham városában. A városi tanácshoz és a rendőrséghez érkeztek ugyan bejelentések a bűncselekmény-sorozatról, de az illetékesek nem mertek lépni, mert attól tartottak, hogy rájuk…..
Shakira @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.05. Shakira, a kolumbiai területi seggrázó-versenyek etalonja már második alkalommal látogatott el hazánkba. Őszinte leszek, az első koncert idején, 2007-ben annyira nem érdekelt, hogy valószínűleg inkább néztem volna meg…..
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..