Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisslacika001

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
kisslacika001 2009.09.14 21:24:07
@Kifordított kacagány:
Teljesen igazad van.
Csak az a gáz, hogy a magyar nyelvben 1 cseppet minden félreérthető.
Mert lehet, hogy fasirt kategória, de nem fasirt, mert az darálthús..
Steak nem lehet, mert akkor robbant volna a balhé igazán. BÉCSI Szelet?
már vban ilyen termék... Pulyka bécsi...kb 4 cégnek..ebből 2 ugyanez a kategória...büntit még nem kaptak...
Sertés Izéke?
L.
Ugyanez a stori :

Virsli, debrecni, krinolin,főzőkolbász, vastagkolbász-nem száraz-, párizsi!

TÉNY: 90% ugyanaz van benne, csak más a bél amibe töltik az árut.
kisslacika001 2009.09.14 16:51:53
Hali,
Sajnos a Magyarországon kapható termékek 80% nem a minőségről híresek. Erre van igény a nincstrelenség miatt.
Hozzáteszem nyugat eu ugyanez.

Egy két megjegyzés:
Legyen az felvágott, virsli, mirelit stb..mindegyiknek megyvan a maga "elnevezése" a gagyi, és a normálisabb termékekre.

Fasirt, vagdalt, ilyen-olyan korongok (sajttal-sonkával töltött)... olcsó "húsnak" híg a leve. Akinek nincs pénze ezt veszi... NEM IS KEVESET!

Szeletek,Steak-ek: ezek már láttak valami hús félét. nevezzük a "közép" kategóriának.... A fenti termék ide tartozik. FORMÁZOTT TERMÉK!!!!

Színhúsok: na itt vannak az általad várt termékek. 1 hússzelet levagdosva, fűszer ilyesmi, panír -normálisabb elősüti- panír, és egyél... Vigyázat, a túl olcsó itt is necces...panír vastagság vs. hús vastagság :)
DE EZ SE OLYAN MINT OTTHON!!!

Szerencsém volt pár éve fél napot végigkostolni a magyarországon kapható panír termékek nagy %-át megkostolni.... Hát ja.... Volt amit szó szerint kiköptünk a kukába mivel avas íze volt...
Amikor megveszel valamit -panír,párizsi, sonka stb...- gondolj bele, hogy aki eladja -multi, sarki fűszeres stb- nyer rajta 1 kisebb összeget -átlag 20% de akár 40 is lehet.- Aki gyártja az is -ha szerencséje van- fog rajta valamit.
Megveszi az alapanyagot, csomagolóanyagot, legyártja, kiszállítja, dolgozók bére stb...
És akkor együtt számoljunk pl szilveszteri virsli BRUTTÓ 199Ft/ kg!!!!
Szerinted mit kapsz ennyiért???
Juhbeles virsli :)) ugyanaz van benne csak juh bélben...mármint emészthető bél. Párizsi 1 kg 399 ????? EGYED!
Sonka 1000ft itt nézd a páclé tartalmát? ugyanaz mint a fenti termék.

A "HAMIS HÚS" kifejezés a fentiek alapján a HAMIS, ugyanis nem hamis, csak formázott. nem színhús

Jó étvágyat!!!

ui: a kifözdék, gyorskajáldák Nagy % ugyanezt adja neked! :) Ha hús kell mennyé étterembe 2000 pengő 1 szelet hús...na az már talán hús!

PÍSZ! :)