Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corncrake

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt tudtam, hogy XII. kerület honlapjáról elérhető egy remek térinformatikai rendszer, de azt nem, hogy olyan pompás kincseket lehet vele felfedezni mint amilyet Tamásnak sikerült. Íme egy terasz (vagy udvar?), mely rejtélyesebb mint a Kenedi-jelentés és a Kennedy-gyilkosság…..
BringAPUnk Betojtam 2009.01.28 15:50:00
Na, pihentem egyet a reggeli sokk-közeli állapotra. Mert meg kell valljam, azért baromira féltem, hogy találnak valamit. Sokszor elgondolkoztam,miért nem mennek az emberek időben az orvoshoz. Mert félnek. Nem az orvos, nem a kórházi légkör, hanem az addig ködös esti homályban osonó,…..
Budapest-Bamako Kicsi kis zabszem 2008.01.05 23:13:00
Szombaton este volt a hivatalos eligazítás a résztvevők számára. Nem volt különösebb idegeskedés, de azért sokak seggében ott zabszem. Mi van Mauritániában? Tényleg komoly a helyzet? Ááá, csak a franciákkal vannak gondok. Túlaggódták, aztán ebbe bukott bele a Dakar is. De hogy…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..