Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacKoLa

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra gondoltam, hogy most nem írok Majáról, hanem egy régi gondolatot veszek elő és osztok meg veletek. Egyre többet jön velem szembe ezotériával, horoszkóppal kapcsolatos dolog az interneten. Nem tudom miért, nem szoktam ilyesmit nézni, mert mélyen megvetem. Lehet, hogy belekerültem a korba és…..
Nincs mit szépíteni a dolgon, el lett baszva itten sok minden, és nem úgy, hogy valaki vagy valakik elbaszták, hanem úgy, hogy én. Túlvállalás, kimerültség, sokameló, mindegy, mentséget nem kerestem eddig sem semmire, most sem fogok, ígéret viszont jön, mert ingyen is van, meg mert komolyan is…..
Évi uncsitesójának a fia valamikor megkérdezte tőlem, hogy mi az a nyulas képregény, amit folyton olvasok. Mindig látta facebookon, hogy moly.hu, elkezdtem olvasni egy könyvet, meg befejeztem, stb. (ja, még most is olvasok sokat, csak a GDPR miatt már nem tolja ki úgy a dolgokat, engem meg annyira…..
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Oké. Nagyon, de nagyon szeretem hallgatni és nézni, ahogy a Videómániás Dancsó Péter szuperszar magyar Sas Tamás romkomokat aláz (a legjobb, amikor egy-egy jelenet után csak némán néz a kamerába, vagy amikor azzal kezdődik a videó, hogy a fejét fogja). Hogy mennyire kedvelem? Annyira, hogy pont…..
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Végéhez közeledik a kéthetes szabadságunk. Úgy érzem, mindent megtettünk, hogy emlékezetes maradjon. Most egy beszámolót akarok írni az élményekről, nem tudom, milyenre fog sikerülni. Leginkább az események átgondolása és megragadása a célom. Lehet, hogy unalmas lesz egy…..
LacKoLa 2013.08.09 21:24:26
A Budapest Voices nevű, 12 tagú énekegyüttes egy ütőhangszeressel kiegészülve készül arra, hogy több könnyűzenei slágert feldolgozzanak a közeljövőben. Az első nyilvánosságra hozott, ráadásul máris megfilmesített dal a Tankcsapda Adjon az ég című slágere. A nyolc nőből…..
Kalandjaim a nagyvárosban Újoncok 2013.04.19 08:00:57
Ma nincs áram a raktárban, ezért kényszerszabin vagyok. Annyira azért nem háborgok ezen a tavaszi reggelen. Arra gondoltam, hogy nyugisan elleszek ma, kényelmesen megírom ide ezt a posztot, aztán 2-kor irány a Kálvin egy sörre. Ebből a Kálvin 2-ből lett most Blaha – Akác 10. (Hú!…..
A 21. századra a klasszikus gitáralapú rockzene szinte teljesen kiveszett a nemzetközi mainstreamből, és csak egy ideig képviselte ott magát komolyabban az indie és a garázsrock pár évig tartó népszerűségével. Utóbbi kategóriába sorolják sokan a White Stripesot, akik a The-s…..
LacKoLa 2012.09.22 19:11:13
@elmouse: Ez a Pack Ad tényleg nem rossz.

Mondok én is kettő kurva jót:

Black Pistol Fire
www.youtube.com/watch?v=G2h87r9UBig
www.youtube.com/watch?v=fr3JH-R8BWY

Left Lane Cruiser
last.fm aszongyahogy "whiskey fueled two-man frenzy of blues-driven rock’n’roll noise" :D
www.youtube.com/watch?v=JIOGJac19Us
Régen már ajánlották és tudtam is, hogy nagyon jó. Sajnos eddig nem kerítettem rá sort. Mostanáig. Néhány hete/hónapja megvettem Ray Bradbury Marsbéli Krónikáit. Antikvár példány, nem volt drágább talán, mint ötszáz forint, de hatszáznál semmiképp sem több. Meglepve…..
LacKoLa 2012.09.12 19:43:23
Szeretek dühből írni. Ezt abból a dühből írtam, amit az ítélet olvasásakor éreztem A végére azért megijedtem magamtól. Na mindegy, ha már megírtam, kirakom.  Anders Behring Breivik 77 embert gyilkolt meg módszeresen, hideg vérrel, valami homályos politikai indíttatástól…..
B-oldal Scooter koncert Sarkadon 2012.06.27 07:10:00
Édes istenem, előkerült egy videó 1995-ből, mely a Scooter együttes sarkadi (!) látogatását örökíti meg. Német óra után a kék busz elé kisereglő nebulók, óriási germán zászló a teremben, fantasztikus beszédet mondó polgármester úr. Nagyon nehéz szavakat találni, így…..
LacKoLa 2012.06.27 10:05:40
Pozitívság 12.06 2011.12.07 16:08:00
Pár napja már írtam, hogy behívtak állásinterjúra, Tegnap telefonáltak, hogy sikeresen vettem az első akadályt, mehetek a második menetre, ami egy teljes körüli pszichológiai vizsgálat lesz hétfőn. Egész délelőtt fog tartani és megosztják majd velem is, hogy mire jutottak.…..
LacKoLa 2011.12.14 16:31:10
Pozitívság 09.22 2011.09.23 11:07:00
Hazafele elhaladtam a zöldségesstand mellett, ahol szoktam vásárolni. Amikor fordultam, egy öreg napszemüveges ember állt a zöldségestől tíz méterre és felém nézett. Nagyon zord kifejezés ült az arcán, picit meg is lepődtem. Ahogy elmentem mellette, megjegyezte halkan, hogy:…..
LacKoLa 2011.09.24 15:00:06
A Nagy Britmánia Youngblood sorozatának harmadik állomásához érkezik a Trafó szeptember 16-án, azaz ezen a héten pénteken. Ezúttal a szigetországi gitárzene könnyen emészthető oldalát mutatják be, de az összetétel elég eklektikus. A londonból érkező Tunng a helyi…..
LacKoLa 2011.09.12 22:36:33
Túl sok élmény, túl sok mesélni való. Azért megpróbálom leírni. Költöztünk: leginkább csak az jut róla eszembe, hogy végre túl vagyunk rajta. Halálos cipekedés, harminc kilóval lépcsőzés, dobozok, rekeszek, zacskók, izzadtság, sajgó karok és lábak, de megérte, mert egy…..
Arctic Monkeys – Suck It And See (Domino/Neon Music) Az Arctic Monkeys maga mögött tudhat két kiemelkedően, és egy közepesen sikeres lemezt. Ők birtokolják a legnagyobb példányszámban eladott debütalbum címét a Whatever People Say I Am, That's What I'm Not-tal. Az első zenekarok…..
Blogfejlesztés! Eléggé irtózok a különböző fejlesztésektől, mert nem szeretek belenyúlni a forrásba. Ez leginkább fiatalkori traumákra vezethető vissza, még a commodore-os időkből. Tökéletesen begépelem, nem ütök el semmit és nem működik a dolog úgy, ahogy kéne.…..
Már jó ideje vagyok szakállas seggfej. Gondolkoztam azon, hogy továbblépjek és megnövesszem, amolyan Alan Moore-os fazonra. (ha nem tudod ki is ő és milyen a szakálla ajánlom, hogy keress rá, mert nem mindennapi látvány) Jó, belátom ez egy picit merész húzás, de a gondolattal…..
Mégsem könyvtároskodunk, bocsánat. Vagy szívesen, attól függően, kinek mi volt a vágya. Már ha volt bárkinek is vágya vagy elvárása az itt leírtakkal kapcsolatban. Most inkább arra keresem a választ, hogy tényleg két fajta ember létezik? Aki kikerüli a vele szembejövőt és aki…..
LacKoLa 2011.05.12 13:54:42
hogyvolt VV4 - 4X143 2011.05.09 17:20:00
Túl vagyunk egy hosszú éjszakán, véget ért a ValóVilág 4, az Ózdi Hős mellé kaptunk egy Érdi Őrt is. Nagy Alekosz mindent vitt, keserves négy órás döntő után, ma sem jut eszembe másik kifejezés, mint a nézhetetlenül unalmas és a siralmasan vontatott. A rétes tésztát nem…..
Május elseje, Badacsony! Szerintem ez a magyarok Mardi Gras-a a magyar New Orleansban. Igaz sokkal kisebb, csak egy nap, az is nappali órákat jelenti, kevésbé fékevesztett, de a miénk! A tavalyihoz képest viszont jóval gyengébb is volt, köszönhetően a tetű időjárásnak. Előtte egy…..
Már jó ideje bassza a csőrömet valami… Nem is tudom miért vártam ezzel eddig. Úgy veszem észre, kezd a dolog lecsengeni, de nem hagy nyugodni, míg ki nem adom magamból. Gyűlöletem eme tárgya (rengeteg minden mellett) az úgy nevezet Twilight - saga. Jó kérdés lehet az, hogy…..
LacKoLa 2011.04.11 08:33:25