Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katamama

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan dolog van Bécsben, amiért az emberek akár éveket is várni kényszerülnek. A kiskertek épp ilyenek. Imádnak kertészkedni az itteniek. Hétvégén, ha jó az idő, kirajzanak a helyiek, maguk mögött hagyva a betonrengeteget, a zöldbe igyekeznek. A szerencsések saját oázissal…..
Öt kép, több helyszín, több program hétvégére. Fesztivál, bolhapiac, zenés vásárlás, borkóstolás, és zene minden mennyiségben. Nem csak Bécsben élőknek! Ne felejtkezzetek el a havi ajánlóban szereplő programokról sem! Jó válogatást!  Nyitott borospince-ajtók Időpont: május 13.  11.00 - 21.00 óra…..
Bécsi fekete Babadoktorok Bécsben 2016.04.13 18:57:21
Régen megbecsülés és tisztelet övezte a kézműves kisiparosokat, különösen a babaorvosokat, igaz, akkoriban nagy becsben tartották a játékokat, kivált a hajas babákat. A szakma kihalóban, alig páran művelik a császárvárosban. Én azért kettőt is találtam. Ki gondolná, hogy törött játékot manapság még…..
Öt kép, öt helyszín, öt program hétvégére. Divatbemutató, koncertek, kiállítás. Nem csak Bécsben élőknek! Ne felejtkezzetek el a havi ajánlóban szereplő programokról sem! Jó válogatást!    Divatbemutató az eladókkal Időpont: február 26.  18.00 óra Helyszín: 16. kerület, Veronikagasse 25.…..
Ötórai tea, golf, a Downton Abbey világa, némi sznobizmus. Mondják, a brit életmód kissé poros. Bécsből nem úgy tűnik. Aki nosztalgiázna és a brit életformára vágyna, megtalálja hozzá a körítést itt is.  A britek, kik szép számban élnek Bécsben, és a helyi anglománok, akik szintén nincsenek…..
Öt kép, öt helyszín, öt program a hétvégére. Koncertek, kiállítás és vásár. Nem csak Bécsben élőknek! Ne felejtkezzetek el a havi ajánlóban szereplő programokról sem! Jó válogatást!    Komolyzene a MUK-ban Időpont: január 8. délután 15.00 óra, este 18.30 óra Helyszín: 1. kerület, Johannesgasse…..
Bécsi fekete Bécs bebútorozva 2015.09.04 19:06:34
Szerencsés az a város, melynek van jellegzetes, beazonosítható jelképe, városi bútora, berendezése, szobra, melyről egy messziről jött ember is megmondja, hol az otthona. Bécs nem szűkölködik az ilyenekben. A városi bútorok, berendezések, melyek a környezetet egyedivé teszik, és nem csak a…..
Katamama 2015.09.08 21:39:55
@♔bаtyu♔: helo Batyu ! gratulälok a következetes viselkedésedhez,ez igazän érdekes,hogy az ifju élmény ennyire beleült a fejedbe öreg nagyi vagyok és minden nap örülök,hogy iit vagyok gakran csak felülök a villamosra ,megyek hosszan és nézem a häzakat,na meg az üvöltö ,neveletlen gyerekeket (ilyen se volt régen)
gyere el,barätkozz meg a hellyel,,üdv
Mondom előre, bár a blog neve bécsi fekete, nem vagyok barista, a kávét viszont szeretem. Járom Bécset, és iszom a fekete levest. Nem a legismertebb, turisták által agyon látogatott helyeken.   Egy hely, ahol mintha nem forogna olyan gyorsan az idő kereke, mintha megállt volna és visszahúz a…..
Katamama 2015.09.08 20:55:54
Nem tudják megcsinálni a telefont - oké, előfordul. Ezt nem megmondják egyenesen, hanem hónapokig húzzák az ügyet meg az ügyfél idegeit - ez már gáz. De aztán, hogy az egyik alkalmazott lelépjen a készülékkel, a bolt meg a vállát vonogassa, azt mégis hogy gondolják? Ha…..