Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isheva22

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cö-cö, méghogy nagycsapatok. Az arcoskodva tartalékoló Juventusnak három kihagyott vendégziccer is kevés volt, hogy komolyan vegye a Bolognát, jött is a végén az atomkoki. Az Inter meg Mourinho kapitális ökörsége miatt nyújtott át egy szekérderéknyi lőszert az újságíróknak…..
Beszámolónkban nem a meccshelyzeteket, illetve csapatok játékrendszereit kommentálnánk, hiszen az már úgyis mindenki számára ismert, inkább a stadionba vezető utunkról és az ott eltöltött időről írnánk egy keveset - kezdi mai vendégszerzőnk, és mi örömmel adjuk közre …..
Elsőzni csak nekünk szabad, meg a Genoának, egyébként győzelem formájában szerezte meg első pontjait a Roma és a Chievo, itt a szezon első mesterhármasa (Di Natale színezte ki a Cataniát), hét hónap után első gólját szerezte Trezeguet, és legfőképp itt az első poszt, ami…..
Isheva22 2009.09.15 17:57:54
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem nálatok Lichsteiner-el sincs baj, viszont Stendardo-t ki nem állhatom:) Szvsz hamarosan Alessandro Tuia is alapember lehet majd nálatok, aki ha jól tudom jelenleg Monza-ban van kölcsön. Szép jövő előtt áll a srác.
Isheva22 2009.09.15 18:01:05
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem nálatok Lichsteiner-el sincs baj, viszont Stendardo-t ki nem állhatom. Már azt sem értettem hogy a Juve, hogy vehette kölcsön:) Viszont Alessandro Tuia talán egy nap alapember lehet nálatok, én benne is sokat látok fejlődés szempontjából.
Isheva22 2009.09.15 18:01:43