Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SithLord

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
SithLord 2009.09.13 22:18:41
Hát igen... A hozzászólásokból azt hiszem ti is látjátok mennyire különbözően gondolkozunk és mennyire hasonlóan cselekedhetünk, amikor nem gondolkozunk. Ahány ember, annyi történet, annyi felfogás az előzőekben megéltek hatására. Én például voltam úgymond ERŐszakos egyén életem során, ám a civil életben meg tudtam állni, hogy bármilyen körülmények közt kezet emeljek nőre. Vannak akik kevésbé tudnak uralkodni magukon, urambocsá a stresszhelyzetekben alkalmatlanná válnak a gondolkodás egyszerű megvalósítására s az élet bizony kiszámíthatatlan. A zárcsere - kérdést rosszmagam sem értem, annyira kézenfekvő lett volna, miért nem? A többit ilyen vagy olyan oldalról el tudom fogadni, a leírtak alapján e lány még nem kurva, a pasit sem ítélem el nagyon, hirtelen hévvel elcsattant pár pofon, amit a nemfüggetlen szerető igazán viszonozhatott volna ha nem csupán aktusok idejére lenne vér ama testrészében s mindjárt kerekebb lenne e hétköznapi történet. Szó esett itt a yard esetleges nemleges reakciójáról, mely abból fakad, hogy csak vérzéses állapotba való noszogatás gyanújának fennforgása esetén avatkoznak közbe.
Ez sajnos igaz, amennyiben a szenvedő alany teszi a bejelentést. Szolgáltam itt-ott életemben és bizton állíthatom, hogy csak a mi kicsiny országunkban láttam eme hozzáállást a szervek képviselőitől. Ennek is megvan az oka sajnos. Mindamellett érdekes történetem volt hasonló téren. Exfeleségemmel hevesen vitatkoztunk - tettlegességig soha nem fajultak a dolgok - mindentudó, látó és halló szomszédunk kihívta a yardot, hogy minden bizonnyak gyilkolom a nejem. A rend két őre megkérdezte ugyan, hogy szándékomban állt-e meggyilkolászni a feleségemet, mire egyszerű válaszként odavágtam, hogy ugyan erre képeztek ki valaha, valahol eképp elhihetik ha terveztem volna ilyesmit, már megtettem volna. A meglepő számomra az volt, hogy a két rendőr erre az exemet kérte meg, hogy távozzon közös tulajdonú házunk portájáról s töltse nyugalmasabb helyen az éjszakát s nekem "jó éjszakát"-al odaköszönve távoztak az éjszaka csendjében. Hozzátenném, hogy még repülő csészealjak sem száguldoztak a konyhában de gondoljátok el micsoda erő és önbizalom lakozhat eme emberekben ha ezt az ügyet így kezel(het)ték le. Nem inkább engem kellett volna nyugalmasabb éghajlatra küldeniük? Ugyan mit ért volna az esetet leíró hölgy a szervekkel? Mindenesetre e konfliktussorozat remélhetőleg a helyes mederbe terelte mindkettejük életét és mély nyomokat hagyva bennük talán nem követik el újra ugyanazon hibákat, melyeket többen is felemlítettetek. De ne feledjétek, kívülről és főleg vihar után könnyebb okos dolgokat gyártani. Ezért inkább nem is okoskodnék tovább.