Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pipás István Olivér

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
az élet színe mENNI 2015.09.16 10:37:25
   Furcsát fogok mondani: én nem szeretek jóllakni. Hogy miért? Mert amit jóllakottságnak szokás hívni, az nekem kellemetlen állapot: alig kapok levegőt, fáj a hasam, álmos vagyok, szóval rossz tőle a közérzetem, és sokára múlik el. Ez nem azt jelenti, hogy éhesen maradni…..
az élet színe A koffein meg a zen 2015.08.28 21:18:20
A kávét sokan csak azért isszák, mert úgy érzik, kell valami gyorsító reggel, amitől beindul a nap. Kicsit vagy nagyon keserű, de tejjel vagy cukorral már meg lehet inni és a lényeg úgyis a hatás, nem az élmény. Persze élmény lehet mondjuk valami tejes-habos-édes egy…..
a gondolkozásomat. Abban biztos voltam, hogy meg fogom nézni, mert fontos díjakat kapott, jelölték az Oscar-ra is, és izgalmasnak tűnt az egész, ami körülötte zajlott. Viszont tartottam attól, hogy majd nagyon felkavar, hogy utána majd órákig nem tudok megszólalni, vagy rosszul fogok…..
Remélem sok Gombóc Artúr van a posztolvasók között, ugyanis a mai poszttal az Édes Napok Csokoládéfesztiválra nyerhettek belépőt miközben egy virtuális csokoládékörútra is elutazhattok. Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette a csokoládét. Ha megkérdezték tőle,…..