Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sentinel49

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ki lesz az első? 2011.07.01 11:41:00
Csak a zavarosban lehet igazán jól halászni, az új Médiatörvény pedig tökéletesen alkalmas erre. Itt van mindjárt maga a regisztráció: "A törvény hatályba lépéskor már működő, de sem a Hivatal, sem a KÖH nyilvántartásában korábban nem szereplő internetes…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..
A többnapos sütisütés után pár percre kiszabadulva a konyhából, gyorsan átveszem Zerotól a billentyűzetet, és ünnepi üzemmódba kapcsolom a blogot. Bár téma természetesen van  bőven, pihenünk egy csöppet, hogy aztán újult, bejglis erővel folytathassuk.December 27-én…..
sentinel49 2010.12.25 21:05:23
"Magyarország megkezdte a szerkezeti reformokat és azokat folytatni is fogja. Először a politikai osztályt operálta meg (= országgyűlési és önkormányzati képviselők számának megfelezése). Folytatjuk az adóreformot. Az egész három-négy éves ciklust átfogó, az…..
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
Mondta Illés Zoli (Fidesz, Terézváros) a nyugdíjas néninek a 2. forduló előtti kampányrendezvényen, melynek a fő témája ez volt: A videóból sok minden kiderül: Illés Zoli nem szavazatvásárlásnak gondolja ezt az akciót, ezért kéri el a 200 forintot. Számlát nem…..
Célegyenesbe fordult a kampány. Nézzük, hogy ki mivel állt elő. MSZP: Koronaúsztatás, kézcsók, Fidesz=Jobbik. Szánalmas. Egy kormánypárt ennyit tud mondani az országnak ... Fidesz: Csak egy ember van, a megfelelőember, a Jolly Joker, a zseni, minden gyógyír tudója ...…..
Vastagbőr Böszme Stream 2010.03.19 15:07:00
Nem mintha már bármit számítana, de azért megpróbálják: szóval a Félőrült beszédet mond 4-től az erős mennyezetű SYMA csarnokban , origónak hála lehet meózni. zero úton van, ezért addig én vigyázok rátok, lmpvs-ezni és helótázni lehet, egymás bugyijában turkálni…..
1. A saját (város) tulajdonában lévő cégednek hozz össze 80 milliárd adósságot. 2. Hagyd, hogy a saját (város) tulajdonában lévő cégedből 3-3,5 milliárdot lopjanak el. 3. A saját (város) tulajdonában lévő céged ügyeit bízd a helyettesedre, néha-néha írásban…..
"De a Fidesz elvett 1999-ben 19 500 forintot minden nyugdíjastól" -tért ki az aktuális eseményekre Lendvai Ildikó a minap. Vajon mi jöhet még ezután, morfondíroztam magamban, aztán tegnap megláttam a még-el-sem-indult-kampány eddigi legkegyetlenebb performanszát. A budapesti szocik…..
 Lassan egy éve már, hogy elkezdtük a modorosságot bizonyos helyzetektől függően védeni: akkor főleg az idősebb korosztálynál és a mulatós nótáknál találtuk természetesnek és kívánatosnak a megszokottnál talán több negédességet.Régóta foglalkoztat azonban egy másik…..
Nemrég részletes beszámolót közöltünk Marika néni és a 3.c menzás ebédjéről, de azért ne feledkezzünk meg a nap többi étkezéséről sem - persze tudom, ti már  a hozzászólásokban szinte mindent elmondtatok :-)) Furcsa visszagondolni, hogy az alsó tagozatos gyereket bent…..
Vastagbőr A Nagy V'bőr Kérdőív 2009.09.25 13:01:00
No, két év után eljutottunk ide is! Durván felmérünk Titeket, hogy aztán csinálhassunk belőle gyönyörű kördiagrammokat és kitapétázhassuk a frigó ajtaját. Legyetek olyan kedvesek-rendesek, és töltsétek ki szépen, becsületesen:) Danke!    Loading.....
Repes a kitinpáncélunk: a magyar fogyasztók veszélyeztetett kisebbségi csoportjai közül a városi gyalogosok végre abbhagyták a punnyadást, és akcióba lépnek. Pompás nevű szervezetük, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportja szerdán délután hatkor a Budaörsi úton…..
A felkészültség életet menthet.....