Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csupi1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyalka-balga királyfi Csányi Petra (5. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, még az Üveghegyeken is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egyszer egy királyfi. Esze nem sok volt, nem is nagyon bántotta ez, inkább csak azt nézegette nap, mint nap a tükörben, hogy hogyan áll…..
Csupi1 2009.11.05 20:43:19
@Csillagszem4: Köszi!Te írtál már mesét? Szeretek erre az oldalra járni, olvasgatni:)
Az okos vándor Szeverényi Stella (4. osztályos) meséje Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy falu. Ebben a faluban élt egy igen-igen szegény vándor, akit Ernőnek hívtak. De ő aztán nagyon okos volt, a csillagász, az udvarmester, de még a király tanácsosai is megirigyelték…..
Csupi1 2009.10.31 18:11:44
A furfangos legény Bacsur Martin (3. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy király, és volt neki egy palotája. A palota fenn állt egy domb tetején. Ennek a királynak volt egy lánya, aki nagyon félt a domb alatt rejtőző sárkánytól. Azt mondta egyszer a király:…..
Csupi1 2009.10.31 18:08:53
Kedves olvasóink! Új szakaszához érkezett meseíró és meseillusztráló pályázatunk: mostantól kezdve elsősorban olyan meséket várunk, amelyiknek témája, főszereplője az erdő, vagy a legkisebb fiú. Természetesen lehet még a régi szereplőket tartalmazó meséket is küldeni,…..
A százfejű sárkány Kecskeméti Laura, Sin Boglárka, Zsemberi Nikolett (5. osztályosok) meséje Egyszer volt egy sárkány, aki a lekvárhegyen lakott. Minden reggel finom lekváros kenyeret evett. De nem akárhogy! Mikor lesétált a hegyen, magával vitt annyi kenyeret, amennyit meg akart…..
Csillagtövis Ianos Mária Káti (4. osztályos) meséje Volt egyszer egy lány, akit Stellának hívtak. Világszép leány volt: hosszú fekete haja, azúrkék szeme, mosolygós ajkai mindenkinek tetszettek. Stella imádott esténként a kertjükben sétálni. Egyik alkalommal érdekes dolgot…..
A három próba Szőke-Molnár Dániel (4. osztályos) meséje Hol volt, hol nem volt, élt egyszer egy vándor, akit úgy hívtak hogy Levente. Vándorlásai közben hírét vette, hogy a király leánya férjet keres magának. Gondolt egyet, és a palota felé vette az irányt. Egy óra múlva…..
A szeretet ereje Antal Regina (4. osztályos) meséje Egyszer volt, hol nem volt, az Üveghegyen is túl, élt egyszer egy Sári nevű sárkány. Ezt a sárkányt nagyon szerette az anyukája és az apukája. Mivel egyedüli sárkánygyerek volt, hozzászokott, hogy csak vele törődtek, vele…..
Tódor manós kalandja Irimiás Vanda (4. osztályos) meséje Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy hetedhét határon is híres Manóvölgy. Az ideérkezők már távolról látták ezt a völgyet az élénkzöld feliratról. Egyszer a főmanó gyerekek meghívták a kis sárkányt, Tódort a…..
Az aranyhajú lány Tóth Zsaklin (2. osztály) meséje   Egyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, volt egy szép kis falu, annak a szélén volt két kis házikó ahol olyan szegény emberek éltek, hogy csak a gyermekük volt, de betevő falatjuk alig-alig. Az egyik házban…..
Napsugárország Vas Boglárka (2. osztály) meséje Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, volt egy ország, ahol állandóan sütött a nap. Ott élt, éldegélt egy meseszép királykisasszony, aki gyönyörű volt és mindig mosolygott. A királyi udvar folyton a kedvében…..
Jó tett helyébe jót várj! Timmermann Nadin (2. osztály) meséje Egyszer volt, hol nem volt, hetedhét országon és az Óperenciás tengeren is túl, valahol Orosháza földjén, élt egy szorgalmas, dolgos asszony férjével és négy gyermekével. Három lánya és egy fia volt. Egy napon,…..
Megérkezett első mesénk. Fogadjátok sok szeretettel! Micsoda világ! Petrilla Brigitta (2. osztály) meséje Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, ahol a kurta farkú malac túr, volt egy zöld vár az öreg tölgyfák szomszédságában. Ott élt, éldegélt…..