Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netopi

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó Gábor blogja Fel kalózok! 2010.02.11 10:53:20
Tavaly év vége óta működik, immár több száz lelkes követője van az LMP-hez kötődő magyar Kalózpártnak. Céljuk a fájlcsere legalizálása az első publikálást követő öt év elteltével, törekvésük, hogy a kultúra szabadon elérhető, fogyasztható és létrehozható legyen.…..
„Van egy szűk klikk a világba' aki marha nagy pénz akaszt le emiatt a globális melegedés miatt” Vannak ezek a libertáriusok, akik akár szimpatikusak is lehetnének, hiszen derék, naiv népboldogító  utópistákat, az individualista anarchizmus gondolkodóit vehetjük egyik…..
Pusztaederics egy kicsike, 236 lakosú település Zalaegerszeg és Lenti között. A falu határában található az ország egyik legnagyobb gáztárolója, ahol több millió köbméter besűrített gáz van. Az önkormányzat anyagi helyzete stabil, mivel a MOL-tól a gáztároló…..
Bár nagy felhajtás és ünneplés nincs körülötte, de mégis mostanság érünk a rendszerváltás 20 éves jubileumához. Sajnos manapság sokan érzik úgy, hogy nincs ezen mit ünnepelnünk. Sokan vannak a csalódottak, általános a kiábrándultság. Persze nem tökéletes a rendszer,…..
netopi 2009.12.16 23:21:21
@Bartoki: Az eljárás korrektségét lehet vitatni, de én még olyannal nem találkoztam akit teljesen ártatlanul hurcoltak meg vele. Valszeg azért mert ebben az országban nincs olyan ember (de olyan vállalkozó biztosan nincs) aki ne csalna adót. Ha szerinted tévedek akkor lécci hozzál néhány példát ...
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
Néhány napja estig voltam az irodában, ahonnan átsétálva a karácsonyi díszkivilágításban tetszelgő városon az Astorián kötöttem ki. Nagy meglepetésemre összetalálkoztam a 18 éves unokatestvéremmel és két barátjával. Még nagyobb meglepetésemre egy íj volt náluk a hozzá…..
netopi 2009.12.14 22:58:12
@iii: Tévedni emberi dolog, de neked pont kapóra jött a napi betevő gyilkosozásodhoz. Micsoda véletlen, reflexből gyilkosozod a neked nem tetszőket. Még jó, hogy te akkora DEMOKRATA vagy, bele sem merek gondolni, hogy mi lenne egyébként.
netopi 2009.12.14 22:59:41
@óvadóc: nem tudom, hogyan kéne kezelni a magadfajtákat, én pl. már unom századszor leírni ugyanazokat a (szerintem) evidenciákat, amik az én értékrendem szerint megkülönböztetik az Embert tőled.
Tóta W. jól megmondta a magáét reggel, pedig a legfrissebb sztrájkbejelentés csak később jelent meg ... "Különösen pikáns, hogy a magyarországi szakszervezetek rendre az állami szektorban játsszák az eszüket, legalábbis eredményt ott tudnak elérni, ahol a zsarolás az…..
  Előfordul, hogy egy kampányban importálnak ezt-azt más országok korábbi választási hadjárataiból. A változást!, biztonságot!, tartsuk a jó irányt! etc. nem különösebben egyedi szellemi termékek, s óhatatlanul újra és újra felbukkannak, országtól és…..
Nem vagyok nagy Burger King rajongó, de ez már a sokadik olyan reklámkampánya a királyi hamburgereseknek, aminek láttán csak csettinteni tudok. Legutóbb a facebookon indított akciójuk kavart nagy port, amelynek keretében minden az ismerőseink közül kihúzott emberért egy hamburger…..
netopi 2009.12.13 21:30:47
@blr: egy dolcsiért bizony még az sem. kurvaország.
A nemrégiben szélesebb nyilvánosság elé került Dunakeszi tőzegláp kálváriája jellemző és kiábrándító látleletet ad a hazai természetvédelmi hatóságok működéséről, az önkormányzatok területkezelési és rendeletalkotási szokásairól, a szabályozások…..
netopi 2009.12.11 13:37:34
@Pollack: "Miután sokadszori felszólításom ellenére sem hagyta abba a Jobbikkal való folyamatos példálozást (trollkodást), ezért adtam neki 1 hét pihenőt (bant)."

Nekem is, nekem is, lécci, lécci!!! :)

Jöhettek futószalagon ...
netopi 2009.12.12 16:30:34
"Nyolc millióért keresték Szalainé utódját, de nem találtákA külföldi és magyar tulajdonban levő Accord Group Kft.-nek az volt a feladata, hogy 2007-ben megtalálja a százmilliós végkielégítéséről elhíresült Szalainé Szilágyi Eleonóra humánigazgató utódját. A cég…..
netopi 2009.12.12 10:07:52
@kivancsi2010: "A számlákhoz teljesítési igazolás, vagy dokumentáció nincs csatolva."

Amúgy meg lámpavas
Van egy miniszervezet, amely egy kicsit radikálisabban akar hasonló célokat elérni mint az LMP. Jelmondatuk, akcióik is sokkal jobban megosztják az érintetteket, annak ellenére, hogy ezek mindig békés, közösségformáló célú programok. Jellemzően azoknak szúrják a szemét a…..
netopi 2009.12.10 15:36:45
@Rigo': Akkor én kérek elnézést! Minden rendben, tovább előre a lenini úton, nehogy valami megzavarjon, mint pl ez:

Zala megye 04. számú OEVK
0
regisztráció gyűlt össze eddig

Zala megye 03. számú OEVK
0
regisztráció gyűlt össze eddig

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 06. számú OEVK
1
regisztráció gyűlt össze eddig

Somogy megye 05. számú OEVK
1
regisztráció gyűlt össze eddig

Komárom-Esztergom megye 03. számú OEVK
2
regisztráció gyűlt össze eddig

Jász-Nagykun-Szolnok megye 02. számú OEVK
1
regisztráció gyűlt össze eddig

Hajdú-Bihar megye 07. számú OEVK
1
regisztráció gyűlt össze eddig

Bács-Kiskun megye 03. számú OEVK
1
regisztráció gyűlt össze eddig
Néhány rövid, de képtelenül (na...) szórakoztató darab:Kriszti kérdése:A tegnap esti CSI epizódban 1,4 köbnégyzetméternyi zsetont találtak elásva :)Ez most félrefordítás, vagy csak szimpla hülyeség?Mindkettő.flegmané talán már volt:annyit posztolsz, hogy lehet, volt már, de…..
Mikor ezt a cikket írom, már 19-nél jár a H1N1 fertőzésben elhunytak száma. A tisztelt olvasó persze most megkérdezhetné, hogy miért jelenik meg egy járványüggyel kapcsolatban írás egy politikai párthoz közelálló fórumon, és alighanem a kérdése jogos lenne. Tényleg, miért…..
netopi 2009.12.08 18:57:31
Az egyébként tiszteletreméltóan visszafogott indítás után végre megtalálta az igazi hangját az LMP:
a Gyurcsány-, Szadesz- és Nyakó-féle hardcore fideszmocskolást. Gratulálok hozzá.

@Pisti, az aragorn: A tények "ezeknek", nem számítanak, soha nem is számítottak. Jön a patásorbán, aki ellen ugye bármi megengedett, bármilyen mocskos hazugság ...
Hamarosan itt a karácsony, de amit egy hardcore zöld aktivista még ennél is jobban vár, az nem más, mint a koppenhágai klímakonferencia kezdete december 7-én. Nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni azt illetően, hogy ez alkalommal hajlandóak lesznek-e szigorú reguláknak alávetni…..
netopi 2009.12.06 00:10:20
@Surko: Ha szerinted minden ennyire nagyon szép és jó és fasza akkor mégis mit keresel az LMP-ben? Csak nem kilőtték alólad az SZDSZ-t? Mert ezt pökhendi, kókista-gyurcsányista, piacfétisiszta, vadkapitalista stílust utoljára ők engedték meg maguknak, meg is kapták érte a jutalmukat (bár a java csak eztán jön).
Ahogy a mondás tartja, nincs egy nyugodt hétvége.... Tegnap este őrizetbe vették a Budapest Airport jogi igazgatójával együtt, mindkettőjüket bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. "A két gyanúsított korábban a Budapest…..
netopi 2009.12.05 14:49:41
@Loop: "kiváncsi vagyok milyen értékrendje lehet egy ilyen mocsoknak"

Hívd fel a feleségét és kérdezd meg (telszám az adatlapon):
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?textencoded=1&userID=8686992
Elvileg egy ideges szemöldökrántásnál többet nem szabadna arra pazarolni, hogy a magyar parlament legnagyobb ellenzéki és jövőre kormányzásra készülődő pártjának mindenről csak az jut eszébe, hogy már megint mit cseszett el a kormány. Még akkor is, ha történetesen egy…..
netopi 2009.12.03 10:49:51
@Pollack: A ti az érem egy bizonyos oldalán vagytok. Ami nem szégyen, csak tessék szépen felvállalni és ne LMP legyen a nevetek mert eddig nem igazán szolgáltatok rá :)
Megmondom őszintén, nekem nem olyan egyértelmű a svájci minaret-tiltó népszavazás elítélése. Kezdjük a kötelező magyarázkodással: nekem is vannak muszlim barátaim. :-) Sőt, nagyon gyakran én vagyok az környezetemben, aki egyedül szolidarizál velük, megérti őket. Most azonban…..
netopi 2009.12.01 12:53:53
@sensimilla: Ha az LMP-re szavazok, akkor most melyikre szavazok?
netopi 2009.12.01 13:17:12
@zöld dani: Csak az ám a baj, hogy "a magyar gazdasági, foglalkoztatási, roma ügyi, környezeti ügyek" szintén "iszonyú nehezen eldönthető és érzékeny kérdések" és a többségükról szintén nincsen olyan állásfoglalás ami túlmenne a banális közhelyeken.

Arctalan, marakodó, gyáva banda vagytok, határozott vélemény nélkül. A választók biztos égnek a vágytól, hogy ilyen vélemény nélküli emberekre szavazzanak.
Panaszkodtok, hogy a választók nem ismerik az álláspontotokat, miközben nincs is nektek olyan ...

Az nem baj, ha egy párton belül eltérő vélemények-hangsúlyok vannak. Kellenek is. De itt pl szöges ellentétet láthatunk, de ugyanez az ellentét van gárdaügyben is. Így aztán roppant hitelesek vagytok, mondhatom.
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
netopi 2009.11.27 08:18:49
@dzsucseharcos: Ez volt eddig a legértelmesebb komment, jellemző hogy nem is reagált senki. Így hát felhozom mégegyszer hadd lássák lmp-s barátaink amit látniuk kell:

" dzsucseharcos · songun.blog.hu 2009.11.26. 23:17:49
Az LMP szerintem is súlytalan és jövőtlen, de persze nem egészen "új SZDSZ": nem sok eszdéeszes párttag ment át bele, és programja nem nagyon hasonlít a néhai SZDSZ-ére. Mégsem hinném, hogy teljesen hamis az "új SZDSZ" elnevezés. Nagyjából ugyanazokat a rétegeket vonzza, mint régen az SZDSZ. Hasonló a szavazótábora szociális összetétele az egykori SZDSZ szavazótáboréhoz. A magukat "kétpártrendszerből kiábrándult"-aknak tartó szavazóknak két pártja van: a Jobbik és az LMP. A Jobbik a kettő közül a plebejus párt, sok vidéki szavazóval, sok munkás szavazóval, létbizonytalanságban élő szavazóval stb. Ezzel szemben az LMP-ben a városi értelmiségi elem felülreprezentált. LMP az EP-választáson: BAZ megye 1,5%, Budapest 4,8%. Budapesten belül pedig a munkásnegyedekben 3-4%, a "polgári" kerületekben 5%, a VI.-VII. kerületben 7%. Annak a szubkultúrának a pártja, amit jobb híján "liberálisnak" szoktak nevezni, mert a 90-es években tényleg eszdéeszes volt.

Ugyanez az oka annak, hogy az LMP nem lehet sikeres, vagy legalábbis ahhoz arculatot kell változtatnia. Nincs elég füvező, Critical Massra és indiai teaházba járó, berlini foglaltházi happeningeket látogató békeaktivista, képzőművész és tibeti szakos egyetemista és más efféle ember az országban ahhoz, hogy rájuk sikeres pártot lehessen építeni. A józsefvárosi 8% egy kegyelmi pillanatban jött össze (nem volt emdéefes jelölt, és alacsony volt a részvétel). De ugyanez a párt hány %-ot fog kapni Miskolcon és Szolnokon a parlamenti választáson, 60% részvétel mellett úgy, hogy az egész "élesben" megy, nem úgy, mint az EP-választáson, ahol mindig sokan szavaznak brahiból? Én az LMP-nek kb. 1-2%-ot jósolok 2010-ben, aztán el fog tűnni, ahogy eltűnt a Centrumpárt, az EMU, a HOME, a sok zöld párt stb. is. "
netopi 2009.11.29 18:56:28
@drótostót: én meg ismerek olyat aki masszív munkáspártiból lett lmp-aktivista; jobb híján az lmp szívja fel a szélsőbalos, hippi, öko-anarchista és egyéb akasztófavirágokat is ...
A cím egy picit sántít, mert a modern Al Capone nem egy személyt, hanem egy szervezetet takar. Azaz takarhatna, ha az illetékesek kihasználnák az adandó lehetőséget. Al Capone az amerikai szesztilalom idején megerősödött bűnöző volt. Őt tartják a modern szervezetbűnözés…..
netopi 2009.11.29 12:22:22
@bm613: "Amikor a MIÉP bekerült a parlamentbe, semmi oka nem volt egy nem náci beállítottságú embernek, hogy ilyen pártra szavazzon."

Semmi oka? Szvsz meg pont a négy év maszop-szadesz kormányzás (1994-1998) volt az oka. Most, nyolc év elkúrás után meg van egy 20%-körüli szélsőjobbunk. Persze biztos nincs itt semmi összefüggés ...
netopi 2009.11.29 18:10:37
@bm613: "Én is mennék a fideszes jelöltre szavazni, ha a jobbikossal mérkőzik a második körben"

Ne aggódj, lesz rá lehetőséged :)
netopi 2009.11.29 18:33:52
@bm613: De azt azért csak elismered, hogy inkább a kiváltó okakat kéne kezelni nem? Szerinted mit hoz majd a betiltás, amikor hatalmas (az lmp-hez képest biztosan) társadalmi támogatottságuk van?

Megmondom, tovább fognak radikalizálódni. 2002-ben Orbán volt a patásördög, aki ellen minden eszköz megengedett. Pedig ő még demokrata, papíron. De nem volt nektek elég jó, addig baszogattátok mígnem az árnyékában felnőtt egy Jobbik-Gárda. Ezeket most be akarjátok tiltani a demokrácia nagyobb dicsőségére, de minek, amikor már szervezik is a kimondottan köztörvényesekből álló csikósnindzsa-sereget. Szeretnél komplett terrorista-sejteket látni? Mert azok is lesznek nemsokára. Ha nem lehet kiengedni a gőz kontrollált módon akkor robbanás lesz.

"Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyû a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon õt elégetétek,
De szellemét a tûz nem égeté meg,
Mert az maga tûz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!"
Nevetségesnek tűnhet a kérdés a kicsit is tájékozottabb embereknek, pedig bizony nagyon sokan vannak akik pl. abban a tévhitben élnek, hogy a faj megnevezése a tehén és nem pedig a nőnemű egyedeit hívjuk így a szarvasmarha fajon belül. Tehát a közérthetőség kedvéért virtuális…..
Egy kókadt péntek délután üdítően hat az abszurd humor, a mai adagot váratlan helyen, a PSZÁF honlapján találjuk Internet Biztonsági Tanulmány címmel. Az írást a felügyelet rendelte meg, fizetett is érte, de úgy tűnik, csak papíron kapta meg, ezért az egészet szépen, bár…..
netopi 2009.11.27 18:34:07
A tragédiából jól eladható, nézettségnövelő médiaesemény lesz, ez a világ rendje. Mert miközben szörnyülködünk és rémüldözünk, felháborodunk és szemrehányunk, azért legtöbbünket csak áthatja valami morbid kíváncsiság. Ez élteti a bulvárt. És persze jönnek az…..
netopi 2009.11.27 17:07:50
@conny: Azért ez - hogy minden évben elkezdte a sulit de két-három hét után már nem járt be - komoly emberi gondot jelez. Nem is annyira a pénzügye oldala a gáz (bár az is), hanem az, hogy ennek az embernek kurvára odafigyelére, segítségre lett volna szüksége de mindenki -főleg az egyetem- nagyívben leszarta.

Nem azt mondom, hogy minden lógós potenciális tömeggyilkos de foglalkozni kéne a leszakadókkal. Azt meg már meg sem említem, hogy mielőtt fegyvert adunk valakinek a kezébe azt előtte kibasszott alaposan kivizsgáljuk pszichésen mert ez magától értetődő lenne, de magyariszténban mégsem az, mi a faszért is lenne ...