Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajvanaradarral

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EU egyes tagállamai élükön Németországgal, úgy beszélnek a menekültek igazságos elosztását szolgáló kvótarendszerről, mint az egész probléma Szent Gráljáról. Nem működő elképzelése persze bárkinek lehet, még Merkelnek is. Azt az utópisztikus álmot hajtják, hogy…..
bajvanaradarral 2015.09.07 11:02:41
@Ad Dio: :D Jár a pont.
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
bajvanaradarral 2011.04.29 10:54:31
@_drc_:
Mindegy, hosszabban akartam írni, de rájöttem, hogy már leírtam: kár a szó a szemellenzősökbe.
Te ugyanúgy egy kalap alá veszed őket, csak te a lincselő hordákban is az ártalmatlan megélhetési bűnözőt látod. Igen, rengeteg dolgos cigánnyal találkozok nap mint nap az építőiparban pölö, de ők nem is vernek agyon senkit azért mert az utcán vizel.
Pontosan én vagyok az aki egyenlő bánásmódot szeretne a cigányoknak. És ennek szellemében azért a sünik helyében pár dzsipót megbilincselve rádobáltam volna a motorháztetőkre Gyöngyöspatán. Csakhogy lássa a szarmagyar proli is, hogy garázdaságért börtön jár. Akkor is, ha cigány a garázda. De mondom: a hiba nem az én készülékemben van.
bajvanaradarral 2011.04.29 11:11:50
@_drc_:

A _drc_-ből, meg a "donricardo"-ból arra következtetek, hogy te írtad a két cikket. :) Ígérem elolvasom később, most szaladnom kell.
Én nem láttam/hallottam, hogy cigányokat is előállítottak volna, attól még lehet, hogy megtették, ez esetben mea culpa.
Amit az utolsó bekezdésben írtál azzal meg csak maximálisan egyet tudok érteni.
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
bajvanaradarral 2011.01.20 16:41:41
Árpád=nem menő

Fikázódásra van eszed mostanában kizárólag. Nem kell ennyire a kákán is csomót keresni. Vektor simán kurvajó volt tegnap. Hozta amit vártam tőle, meg amit az EU várt tőle, ezt a yuppie prime ministert. Bazsalygott, viccelődött, és maximálisan kompromisszumkésznek mutatkozott. A Cohn-Bendit féle gyerekbaszóknak nemhogy nem válaszoltam volna, de rá se nézek. Aztán jössz a médiatörvénnyel, meg hogy az Eu ír majd nekünk törvényt.. Pontosan a te kis kollegáid rohangálnak picsogni nyugatra, meg hőzöngenek hogy diktatúra, szépen felnagyítva, a bolhából elefántot csinálva, aztán meg a szar is keserű, ha eredménnyel jár a kis országlejárató média-underground mozgalom.
Másik törvény kellett, megkapjátok. Mit akartok? Nem tudjátok. Meg vagytok zavarodva, mint molotovos tüntető, mikor a tévészékházban megmondták neki, hogy jó, akkor felolvashatja a követeléseiket. Azt se tudta, hogy olyanjuk van.
Árpád: attól, hogy Orbán Viktor, még lehetnek jó tulajdonságai, és attól, hogy Gyurcsány Ferenc, még lehetnek rosszak. Ezt ne feledd el, mert hülyének tűnsz. Nekem tetszett ahogy képviselte Vektor az országot, nem látok benne semmi kivetnivalót. Ha meg csak az öncélú fikázódás volt a lényege a mondandódnak, akkor meg igazán nem fogom sajnálni a blogodat, ha letiltanak, olyanból van elég.
Na cenzúrázzad, te média-erkölccsősz, de legalább olvasd el!
Ma indulok Los Angelesbe, az E3-ra (és kicsit fáj a szívem, hogy nem látom a vb első meccseit). Index anyám színeiben megyek, de szerintem valami fog ott csurranni-cseppenni az IDDQD-nak is, ha más nem, egy-két fénykép, a ’dexes riportokból kimaradt jelenetek, ilyesmik (viszont a…..
bajvanaradarral 2010.06.12 19:09:43
:)
Látom berágtatok!
Aki szerint nagy fasz vagyok, annak mondhatom, hogy igaza van, meg bármi mást, mert pont leszarom azt akinek csak ilyen velős hozzáfűznivalóra tellik.
Akinek a gyermeke olyan idős mint én, annak gratulálok, de tartós tejet már ne vegyen.. Aki "Stökin keresztül" szeretne csajozni arra furcsán nézek és sajnálom. Aki szerint a csajozás lejárt lemez, azt szintén nagyon szánom, kivéve, ha "más". Akkor megértem. Aki szerint kiéhezett geek vagyok azt meghagyom ebben a hitben, hátha ettől bodogabb lesz.
Aki meg csak simán félreértette a mondandómat annak meg elmondom kevésbé túlfogalmazva, hogy egyszem F.house-on kívül más is megértse:

A hosztesszcsajok _bármilyen_ kiállításon nem azért vannak ott, hogy szakmázzanak. Ők olyanok mint a lufik, meg a virágok. Szépek és ennyi. Nem lenézem őket, hanem elhiszem, hogy nem érdekli őket a kockulás. Engem elhívnának szépségápolási kiállításra, nekem sem sok közöm lenne a témához.
Szóval nem kell egyből mérges kiskutyaként nekem esni, aki érti érti, aki nem az meg úgy marad. :P Ezért nem fogok eret vágni..
De most jó idő van, ma már úsztam egy jót, estére meg valószínűleg végre horgászunk is, így nekem jó kedvem van, nem fogja elrontani pár méregzsák álnév egy blogon. Aki meg monitor előtt szeret barnulni, és még le is néz engem amiért én nem, az meg pukkadjon meg. :P

Béke, testvéreim! :)
bajvanaradarral 2010.06.16 23:39:35
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
bajvanaradarral 2010.04.26 12:11:08
Kinéztem reggel az ablakon, de még mindig ugyanaz a telegrefittizett betonkerítés van szemben velünk, megnyaltam, nincs kolbász íze..
Aztán végignyálaztam az onlánysajtót, hogy ki hogyan értékeli az Elkezdődött Jövőt. Akiket én olvasok, és ilyesmivel foglalkoznak, azok közül természetesen Árpád sír a legjobban, bár ezen nem lepődtem meg. Kíméletes elszámoltatás kell? Mfha! Az lesz, mert nem fognak lógni azok sem, akik megérdemelnék. Árpád rinyál jobbra-balra (főleg balra), hogy majd a Zsidesz nem csinálja meg amit ígért, mert nem tudja, és ez óhatatlanul a Jobbikhoz fogja tolni a szavazók tömegeit. Jön a náczizmuss, meg a lágerek, jujj. Fölösleges gerjeszteni a műbalhét, ebből volt elege az embereknek az elmúlt nyolc évben, ezért lett meg a kétharmad Vektornak. Annyira azért nem veszélyes pár nemezsipkás szittya.
Ahogy az várható volt hihetetlen érdektelenségbe fulladt a második ferdülő, a Fidesznek így volt jó. Kíváncsi vagyok Leslie Falcon kivárja-e a harminc napot, mint annak idején a Maszoppal. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy hanggal beígért elszámoltatás (ami már '89-ben is elmaradt) most valóra válik-e. Úgy gondolom, hogy valamiféle elszámoltatás lesz, mert a nyilvános autodafé majd eltereli a figyelmet arról, hogy az égről lehazudott csillagok csak nem akarnak Magyarföldön materializálódni. Panem et circe. Aztán arra is kíváncs vagyok, hogy mi lesz a szöveg, hogy miért nem lettünk Svájc egycsapásra? Nekem nem kell magyarázni, én értem magamtól, de az egyszeri választópolgár aki csak a segílyt, meg a szocpolt érti a programokból nem biztos, hogy ilyen elnéző lesz. Kemény menet lesz, a narancs sarokban a kétszer vert népibajnok Orbán Viktor, az összes többiben egy ugrásra kész, többször átvert, nemzeti öntudatától és jövőképétől megfosztott, a média és a reformoktatás által tudatosan a föld alá hülyített, elszegényedett, kisemmizett ország népe. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

..és küldeném a következő számot minden magyar választópolgárnak:
www.youtube.com/watch?v=ZQAHJE4ZuoU :)
Tisztelt Jobbik,Az Európai Uniós választásokat úgy vártam, mint gyermek a karácsonyt. Akit csak tudtam beszerveztem, nem vártam meg senkit, hogy a cédulámért jöjjön, magam vittem egy Jobbikos megjelenésre és a választáson nyugodt, magyar szívvel a Jobbikra szavaztam.Eltelt másfél…..
bajvanaradarral 2010.03.20 19:12:46
Ne maradj otthon! Szavazz fasszal tavasszal! :)

szavazzfasszal.blog.hu/

Nem ismerem a srácokat, nem kapok érte lojvét, viszont asszem értem a célját, és viccesnek tartom a faszok rajzolását a szavazócetlikre. Meg igazából bárhova máshova is. :)
Nálunk fejlettebb demokráciában számon tartják a szándékosan elrontott szavazatokat. Az is egy vélemény. Ha mondjuk a faszozók/fehérkockák/kétfarkúkutyák "bejutnának a parlamentbe" az egy olyan üzenet lenne, amit nehéz lenne magyarázni. Bármelyik oldal/párt részéről is..
De akkor kit? Valakinek köll terelni a népet, mert magától még sajnos elég ostoba.. :S Korrupció, bűnözés, fajelméletek, huligánkodás ötös. Ész, erő, akarat egyes. :S

"Ó mondd, te kit választanál..?" :)
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
bajvanaradarral 2010.03.16 23:52:52
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
bajvanaradarral 2009.12.11 14:00:46
Kémia, biológia elégtelen, leülhetsz.

Az újrahasznosított videokártyáktól viszont én is agygörcsöt kapok. Igen, nagy probléma, hogy mostanság a javítás kimerül annyiban, hogy újat veszünk.
Két dolgot szeretnék mesélni röviden, ami valamelyest kapcsolódik a témához.
Pár éve történt, hogy elromlott az addig kitűnően szuperáló CRT monitorom. Elvittem szervizbe, megpróbálták bekapcsolni, mondták, hogy kukás. Kérdeztem mégis mi a baja. Trafó. Semmi gond, tegyetek bele másikat. Oké, 20 répa+munkadíj. Mondom: he? Messzirűl gyün az alkatrész, meg a sárgáknak is enni kell akik legyártják, meg nekik is akik beszerelik.. 22-ért lehetett akkor kapni új 21"-osat, az enyém 17"-os volt.. Azt akarom ezzel mondani, hogy a megabűnös, sunnyogó-környezetszennyező kisember mondhatni bele van kényszerítve a fogyasztásba, de gondolom ez nem hírértékű információ. Igen, olcsóbb néha újat venni, mint a régit megjavíttatni, ez van.
A másik sztori nem sztori inka csak érdekesség. Itt Pécsett létezik még esernyőjavító. Gondolom kiterjedt klientúrája lehet.. Elvihetnék az emberek megjavíttatni az esernyőt, de mivel úgyis mennek estére teszkóba, ott lehet kapni újat. Esernyőjavító meg szépen lassan becsődöl, és elkezd hülyeesernyőket árusítani a hülyeembereknek, mert ő is kajával üzemel kaját meg pénzért adnak. Vagy vadászik magának kóbormacskát, de annál még a teszkós virsli is finomabb lehet..
Szal lehet szapulni a kisembert, hogy hülye, meg nemtörődöm, van is benne igazad, de nagyrészt kényszerpályán mozgunk, és ezen nem egy dörgedelmes blogbejegyzés fog változtatni szvsz. Ezt a paklit tőlünk hülyeemberektől messze keverik, bár igaz, hogy hozzánk hasonló hülyeemberek. Namindegy. Nem tépem tovább a szám, érti aki érti, meg aki akarja. A cikked is olyan mint az újrahasznosítás. Felerészben hülyeség..
w Döbrögi országlása 2009.10.16 07:30:00
Abban a szerencsében volt részem, hogy élhettem a Kádár-rendszerben. Ennek annyi előnye mindenképpen van, hogy láttam valami egészen mást, és be tudok róla számolni. Igaz, hogy 13 éves voltam a rendszerváltáskor, viszont négyéves korom óta olvasok újságot. Háromféle lap…..
bajvanaradarral 2009.10.17 19:29:41
Hali!
Látom páratoknál kiverte a biztosítékot, hogy megpróbáltam párhuzamot vonni a "régi" és a "mai" humor között. Hogy a maiak vannk-e olyan jók, mint mondjuk Hofi, hogy maradjunk annál amit írtam, ezt majd később fogjuk tudni eldönteni, de az emberek általában hajlamosak a régi dolgokat mindig szebbnek, jobbnak látni. Tessék megnézni az imdb-t.. A 60-as 70-es évekbeli filmeket mindegyiket felpontozzák az égbe, de azért vannak azok között is igazán kutyaütők, csak már valahogy megszépült az emléke.
Nehogy nagyon elkanyarodjak:
A humor, hogy kinek mennyire jön be, vagy nem, az egyénfüggő. Én gurgulázva kacagok a Monty Pythonon, meg Fekete Viperán, Benny Hillen, vannak akik ezeket nem szeretik. Lelkük rajta. Attól még jók. Ugyanúgy ahogy a magyar stand-upos srácok. (Ja, nem tudom melyik gyökér írta: "Stand-up. Magyar. Gratulálok.", az ilyen fasziktól falnak megyek. Valószínűleg te KL-t veszel a boltban is, nem CD-t, meg nehézfémet hallgatsz, nem hevimetált. Ostoba.)
Létezik ma humor (még OpenStage-ék is, csak nyitott füllel kell járni.. :) ), más mint a régi, de hogy minőségében rosszabb lenne azt ilyen konkrétan nem merném kijelenteni. Nyilván vannak jobbak a mi stand-uposainknál, de ez a műfaj itthon azért még eléggé fiatal. És nem, nem feltétlen csak azokra a srácokra gondolok, akiket lehet látni a Comedyn, meg mittoménhol, bár köztük is vannak jók. Hogy reklámokban szerepelnek.. Szerintem ők sem szerepelnének reklámokban, ha annyit össze tudnának hozni egy esti fellépésből, mint az említett külhoni nagyok. Ja, csinálják a műsort amit szeretnek, meg néha elmennek pénzt keresni. Ebben nem látok kivetni valót.
Sokkal inkább abban, hogy a régi humor nagyjai (Gálvölgyi, Bajor, Haumann, Balázs Péter és még sorolhatnám) vagy elmentek a politikai humor azon irányába ami már egyenletes seggnyalás, nem humor, vagy egyszerűen eltűntek. A "régi idők" bohózatai nagyon hiányoznak pédául. Azokon máig tudok derülni.
Belemerülünk itt a mélynosztalgiába, bánkódunk, hogy nincs semmi jó manapság, közben meg vagy nem nézünk széjjel, vagy ami van azt fikázzuk porba, mert esetleg népszerű. Hofi nagy nevettető volt kétségkívül, de miért szentségtörés hozzá mérni valakit? Inka kitüntetés, hogy ő az etalon. Szal szvsz eléggé skizoid a hozzáállásunk, mindenki köszönheti magának, ha nem talál semmit amin nevetni tud egy jót.
w Mint a mókus 2009.08.18 03:15:00
Édes, nehéz botrányszag terjeng, lopásillat. A vízállásjelentés szerint a közfelháborodás elérte a szezonális maximumot, a nyár vezényszava a végkielégítés. Olvasó beír, bekommentel, hallgató és néző betelefonál, ő ezen fel van háborodva, szerkesztő úr, ehhez szóljon…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
bajvanaradarral 2009.08.07 21:42:34
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
w Tanár úr, kérem! 2008.04.14 10:00:00
Árnyékkormány kell, árnyékkormány kell ide!..
Avagy: Mi köze a globális felmelegedésnek a jelenlegi magyarországi viszonyokhoz?A magyar viszonyokat gondolom mindenki ismeri, a munkabéreket nagyon magas járulékok terhelik, becsületes úton szinte lehetetlenség normális életszínvonalat biztosítani, viszont bizonyos…..
w Debilek és gyíkok 2007.10.31 09:00:00
Nem, a gyűlölettörvény miatt nem szakítom meg az üzemszünetet. Nem is kell, mert szerencsére megírtam már előre, amit valaha akartam. Itt ni.De kivonatolom ide a vonatkozó lényeget, kedves idióta kormánypártok. Különös tekintettel a végvonaglásában saját buta fejét felfaló…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..