Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goold49

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van egy kép a Váratlan Fordulat nevű GMST videóhoz, nem lett nagy szám, de remélem tetszeni fog. Szöveg by: FOX..
Goold49 2011.06.27 19:20:40
@feketesas: Be kell állítani, hogy melyik meghajtóra és hova mentse.
SziasztokMivé lett a GMST? Miért kell nekünk mindig arra gondolnunk, hogy a többi csapat, vagy emberek hogyan viszonyulnak hozzánk, mi a véleményük rólunk, de ennek már vége van. Boss-nak igaza volt, meg kell változtatni a GMST-ét, de nem olyan módszerekkel amilyenekre ő gondolt, de…..
Garry's Mod Sötét Titkai Üdv! 2011.05.14 16:06:00
 Üdvözlet emberek, Victory21 vagyok és kb. 2 hónapja alapítottunk ReptileMk423-al egy új sorozatot melynek neve GMSTShorts és majd be lesz linkelve a blog-ra.A sorozatunknak az a lényege, hogy 1-1,5 perces videókat csinálunk amik nem éppen rendes GMST hosszúságúak. TGF-en még…..
Sziasztok Az előző bejegyzésemhez kaptam sok pozitív kommentet, és végső megoldás képében itt van nektek 3 szavazás. A TI válaszaitok a döntő, hisz valakit idéznék:"Áldozatokat kell hoznom a rajongókért, és azért, hogy ne vesszen el két évnyi…..
SziasztokElőször is, nem akarok senkit sem megvádolni azzal, hogy mások miatt lépek ki a GMST csoportból, hanem inkább egyedi komplikációk miatt. Mindig is szerettem GMST videókat csinálni egyszerűen elkápráztatott engem az a tudat, hogy ennyi embernek tudok boldogságot hozni az…..
 Üdvözlet emberek! Victory21 vagyok és most kivételesen "felhatalmazást" kaptam, hogy én rakjam ki HunterKt97 videóját. :D Íme itt is van:   ..
Family Guy Blog Frissülés 2010.04.09 18:57:00
A hetedik évad első négy része letölthető szinkronosan. Hamarosan online is nézhető. update: Na, elnézést kérek. Picit elnéztem és a hetedik évad első négy része szinkronosan tvrip-ben lett fel téve. A problémát orvosoltam és ki lettek cserélve az Andruu által készített…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..