Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limonade (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Itt a Google Feedolvasó 2009.10.27 09:47:00
Igen, ez is eljött végre: a Google élesítette a Reader magyar interfészét. (A Settingsben lehet átállítani a nyelvet.) A keresztségben a Feedolvasó nevet kapta a szolgáltatás. Tegyük gyorsan hozzá, elég béna névválasztás. Szerintem egy átlag magyar netezőt inkább…..
Abban a világban, ahol a páciensek otthonosabban mozognak online, mint orvosuk, nem árt, ha van egy a mai igényeknek megfelelő online megjelenése is a rendelőnek, vagy akár a kórháznak. Két rendelőt mutatok be, melyek egyben példaként szolgálhatnak azon rendelők számára, melyek…..
A stockholmi Lakásberendezési tárgyak vásárán látottak szerint a mintás bútorok, a fürdőszobában pedig a fekete-fehér színkombináció a trend. A kiállított WC csészék formatervezésben megfelelnek a 21. század követelményeinek. Van egy olyan érzésem, hogy a kényelem…..
 A Notre Dame székesegyházat akartam meglátogatni – helyette egy színpompás és hangzavaros madárpiac kellõs közepén találtam magam.   A “Marché aux Fleurs et aux Oiseaux” közvetlenül a Cité metrómegálló mellett mûködik.   Hétköznapokon…..
Limonade (törölt) 2009.10.04 11:28:43
@Attilajukkaja: Azt hittem, valami vallási meggondolásból fakad..., de köszi a praktikus választ :)
A jó reklámhoz néha nem kell több, mint egy jól megválasztott szó. Erre látunk remek példát a kecskeméti kutyakiállítás lángososánál, amit KeFear fotózott le nekünk. ..
Limonade (törölt) 2009.09.15 02:45:26
Colour Your District Kid's Republic 2009.09.14 10:07:00
Peking az elmúlt tíz évben hatalmas változásokon ment keresztül.  Ezen a nemrégiben megrendezett olimpia mégtovább gyorsított. Én magam nem nagyon szimpatizálok a kínai állam hozzáállásával, ami az ország vezetését illeti, habár azt le kell szögezzem, hogy nem lehet…..