Regisztráció Blogot indítok
Adatok
administration

272 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Péternek elévülhetetlen érdeme van Rogán háttérbe szorításában, de ezzel nagyjából ki is merül a politikai szerepe. Az Együtt elnökeként nem sikerült az egyszázalékos pártból háromszázalékost csinálnia, miközben a nyilvánosság részéről adott volt számára minden. Rogán volt az ő olimpiája, de…..
administration 2017.11.05 07:03:36
@Lavinia Pinkerton: Na végre! Momentum = Kriptofideszes reakció
Két valós OK miatt hozták létre az orbánék.
1., Lekaszálja a gazdasági emigráns magyarok szavazatait Ny-Európában.
2., Megossza a fiatal városi értelmiségit (civileket), (amelynek akár akkora hatalma is lehetne, mint a Netadó tüntetés.!!)
Civil mozgalomnak álcázott profi politikai marketinggel rendelkező csoport bukkan fel a semmiből, akik 1 év alatt milliókba kerülő köztéri kampányokkal manipulálnak. Egyetlen egy, de egyetlen egy épkézláb indokot nem hallottam, hogy miért indulnak külön és (kilóg a lóláb), miért indul a zötkerben a 3nevű JuhászP ellenében??!!!
Ceterum censeo Momentum = Kriptofideszes reakció.
A magyarok háromnegyedét teljesen hidegen hagyja a képzelt veszély. ..
administration 2017.10.20 07:23:19
@Quadanium: Én is vagy 40X a honlapon kitöltöttem a konzultációt, "pont az ilyen cikkek miatt", micsoda nyugdíjas tempó levélbe feladni! Nem vagy Te véletlenül nyugger? Az a fogatlan, tudod, aki köpdösi a tüntető fiatalokat?
helló helló // helló helló..
HELLÓ HELLÓ //   HELLÓ HELLÓ..
Vállalkozási szakirány 2013-tól jelentősen megváltozik a regisztrált mérlegképes könyvelők kötelező továbbképzési rendszere! A legfontosabb változás, hogy a 16 órás képzést felváltja a kreditpont-rendszer, melynek értelmében a regisztrált mérlegképes könyvelőknek…..
Örökre marad a bankadó, háromkulcsos lesz a társasági adó, központi bevétel lesz a közműadó, és emelkedik az energiacégek adója is. Ezekből áll az a 90 milliárdos újabb csomag, ami pénteken jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök. Ezzel a kormány szerint 2013-ban a GDP 2,7…..
Jelentősen megváltozik jövőre az áfa-törvény! Új elemként jelenik meg a beiktatandó áfa jelentés a bejövő és kimenő számlákról, valamint megjelent egy új bevallási nyomtatvány, melynek részletes elemzésére is sor kerül a nap során! Dátum időpont: 2012.12.12. (szerda) ,…..
Gyors, gazdaságos, költségkímélő, biztonságos, egyszerű. „Az e-számla nem más, mint az áfa-törvényben meghatározott tartalommal bíró számla vagy egyszerűsített számla, melyet elektronikus formában bocsátottak ki, továbbá melyet legalább fokozott biztonságú elektronikus…..
Módosulhat 2013-tól a szakképzési hozzájárulásról szóló törvény, ennek nyomán a cégek - gyakorlati képzés vállalása esetén - ismét elszámolhatnák a saját munkavállalók képzésére fordított költségeket, bár az elszámolható kötelezettséghányad a korábbi felére…..
Egy vállalkozás mindennapjainak fontos feladata a házipénztár helyes vezetése. Milyen előírások vonatkoznak ránk, milyen szabályokat kell betartani, mit és hogyan kérhetnek rajtunk számon? A szakma egyik legnevesebb előadója számviteli törvény hatályos szabályozásának…..
Megjelent az első termékdíj-módosítási csomag az egyes adótörvények módosításáról szóló „saláta-törvény” részeként (T/8750. számú törvényjavaslat). Hamarosan további módosítások megjelenése várható, ami remélhetőleg a cégeket érintő szakmai változásokat is…..
A cégek többsége a gazdaság szinte minden területén folytat valamilyen formában kutatás-fejlesztési tevékenységet, még ha erről nem is minden esetben tud. A gazdaság szereplőinek naprakészeknek kell lenniük, hogy maximálisan kihasználhassák a jogszabályok kínálta…..
2012. november 07. szerda, 14:16 Az október 25-én megjelent Magyar Közlönyben kihirdetésre került az egészségügy többletforráshoz juttatása érdekében szükséges törvénymódosításokról, valamint egyéb törvények módosításáról szóló 2012. CLIV. törvény, amelynek…..
„Az e-számla nem más, mint az áfa-törvényben meghatározott tartalommal bíró számla vagy egyszerűsített számla, melyet elektronikus formában bocsátottak ki, továbbá melyet legalább fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel láttak el.” Dátum időpont:…..
Előadó: Nagy Katalin osztályvezető NGM Dátum időpont: 2012.12.05. (szerda) , 10-12.30-ig, regisztráció 9-tól!Helyszín:  Tulip Inn Budapest Millennium****  (1089 Budapest, Üllői út 94-98.) ONLINE JELENTKEZÉS JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE AJÁNLÓ: Egy…..
Előadó:  Dr. Elek Orsolya csoportvezető-helyettes bíró Fővárosi Bíróság Gazdasági HivatalaHelyszín:  Radisson BLU Béke Hotel****  (1067 Budapest, Teréz krt. 43.)Dátum időpont: 2012.12.05 (szerda) , 10-13 óráig, regisztráció 9 órától! JELENTKEZZEN ITT…..
Dátum időpont: 2012.11.21. (szerda) , 9-17-ig, regisztráció 8.30-tól!Helyszín:  Tulip Inn Budapest Millennium****  (1089 Budapest, Üllői út 94-98.) Adószakértők, adótanácsadók és okleveles adótanácsadók 13 kreditpontot kapnak! Előadók: Tánczos Zoltán…..
Dátum időpont: 2012.11.28. (szerda) , 10-13.30 óráig, regisztráció 9 órától!Helyszín:  Tulip Inn Budapest Millennium****  (1089 Budapest, Üllői út 94-98.) Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjai 2 kredit pontot kapnak! ONLINE JELENTKEZÉS JELENTKEZÉSI LAP…..
Hamarosan a Parlament elé kerül a jövő évi költségvetés tervezete, és az ehhez kapcsolódó jövő évi adótörvény-módosítás is. A gazdasági szakemberek számára elengedhetetlen, hogy időben megismerjék a változásokat. Konferenciánkat, már hagyományosan több időpontban is…..
A kormányváltást követően a közbeszerzésekhez kapcsolódó korrupciós kockázat a közszolgáltató intézményeknél nőtt, míg csökkent a közjogi státusúaknál, a támogatott szervezeteknél, és az egyéb intézményeknél – derül ki a Budapest Corvinus Egyetem…..
2012. január 1-jétől 2012. december 31-éig a közösségi eljárásrendben irányadó közbeszerzési értékhatárok a Magyar Köztársaság 2012. évi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény határozza meg: << JELENTKEZZEN KONFERENCIÁNKRA! >>> AZ…..
Az Ernst and Young és az MKIK GVI intézet közös kutatása szerint továbbra is jelentős korrupciós kockázatot hordoz magában a magyar jogszabályi környezet. A cégvezetők becslései alapján a korrupt közbeszerzésen nyert összeg átlagosan 16 százalékát kell visszaforgatni a…..