Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epR

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc báránytriónk élete továbbra sem egyszerű, immáron harmadszorra kell megtalálniuk a hazavezető utat, ezúttal a föld alól. A Home Sheep Home 2 Lost Underground szemernyit sem változott az előző részekhez képest, csupán a pályák cserélődtek újakra. A megoldásokhoz…..
Bálintka hívta fel a figyelmünket a Zombie Minesweeperre, ahol az aknakeresőt próbálhatjuk ki élesben, miközben különböző elhullott lények támadnak fel körülöttünk. Mind grafikailag, mind hangulatában, mind a párosítás tekintetében zseniális a dolog, egyedül az…..
  Emlékszik még valaki az Asteroids-ra, illetve hasonszőrű társaira? Ha mást nem, a játéktermekből ismerős lehet a levegőben/űrben körbe-körbe pörgő főhős, akit folyamatosan meg akarnak gyilkolni a szuicid hajlamú ellenfelek. Nem tudom, április óta miért nem futottam bele…..
epR 2012.05.31 15:36:17
Nem szeretem különösebben az autóversenyes játékokat, mint ahogy magukat az autóversenyeket sem. Annak, hogy mégis egy ilyen következik a Formula Racer 2012 "személyében", három oka van. Egyrészt nagyon ritkán van ilyen játék a blogon, másrészt ez a darab igencsak…..
epR 2012.05.22 17:37:27
A mai terítéken lévő játék egy kis gyöngyszem, a Nano Kingdoms. Hősünkkel kell végigküzdenünk magunkat egy szigeten, ahol apró birodalmak urai ellen kell harcolnunk. Majdnem minden legyőzött ellenfelet a saját oldalunkra állíthatunk, és küzdhetünk a többi csatlóssal szemben,…..
epR 2012.05.19 16:07:42
A szél köztudottan játékos. És ha játékos, akkor szeret hógolyózni is, ugye? Az egy gond vele, hogy kicsit nagyobb léptékben játszik, mint mi, emberek. Az Effing Hail megmutatja nekünk, milyen is az, amikor a szél ilyen bohóságra adja a felét. Természetesen mi alakítjuk a szelet…..
epR 2012.04.27 21:39:02
Subba Facebook: A malyi világba 2012.04.27 11:30:00
Új sorozatunk Facebook bölcsességeket sorakoztat fel, mai kiemelt profilunk: ..
Megszületett a szavazás végeredménye - és kérlek, ha eddig nem tettétek, most már ne nyomkodjátok, holnapra eltüntetjük a szavazódobozt, most pusztán az átláthatóság végett van még a helyén -, melynek értelmében egy icike-picikét többen vannak azok, akik szerint nem zavaró…..
 Ha az ember méh uralkodásra adja a fejét, legyen felkészülve arra, hogy akiken uralkodik, nem feltétlenül fognak ennek örülni. Hosszú távon legalábbis biztosan nem. Az alattvalók haragjával kell szembenéznie az Angry Bees főhősének, a méhek királyának is, aki olyan…..
Kedves Kartársak!A szemfüleseknek biztosan feltűnt, hogy rögtön itt jobb oldalt egy szavazó ládikával bővültünk. Ennek oka roppant prózai: közülünk is többen a facebook-on töltjük időnk egy részét, így számos játékot ott játszunk. Néha szeretnénk ezeket is megosztani…..
Subba Nincs idő a hurutra! 2012.04.14 14:20:00
Drama queen cipő nélkül menekült a tűz elől, a bronchitisre meg egyszerűen nincs ideje!! Ez pedig az autotune-os refixe: ..
epR 2012.04.14 18:14:13
A Troll Face Sniper pont olyan rövid, mint a Abducted, pont azok csinálták mint a Clickdeath  Gym-et, és pont az benne a főszereplő mint a Trollface Quest-ben. A játék nagyon egyszerűnek tűnik, ugyanis csak le kell lőni a trollokat, de szemétparaszt is, ugyanis a trollok gyakran…..
A Larva Dream is egy Fastgame játék, pont mint a Easy Joe. Ismét rövid, de most tárgyakat kell megkeresni, majd összeilleszteni, ugyanis a lárva egy helikoptert akar építeni. Megint sikerült új ötleteket kitalálni, annyi volt a gondom, hogy szerintem rengeteg pixelvadászat volt benne...
Subba Oké, miért vagy idióta? 2012.02.03 16:48:00
..
epR 2012.02.04 17:09:16
Emlékeztek a Franticra és a folytatására? Korankelo ajánlotta a Frantic Frigates-t, ami olyan fejlesztgetős játék, amiben a fejlődés előtt hajókat, ládákat, és cápákat kell szétlőni. A harc nem túl nagy szám, inkább csak menekülnünk kell, mint lövöldöznünk, de amikor…..
Van az a játék, ami minden különcsége ellenére keményen megdobogtatja a szívem. A Musaic Box-ban szinte minden (mert nincs benne macska :-D), szívemnek kedves bögyörő belefért, és még nem is lett túl idegesítő a kevercs. Szóval: nagypapa elrejtett egy csomó dolgot a házban…..
epR 2012.01.25 22:36:14
@JamiC: Nem tudom, de kezdek ideges lenni! :)
Kiss Erzsi már az ötödik lemezénél tart és lassan mindenki megismeri az ő egyedi nyelvét, ami csak a zenével válik teljesen érthetővé. Az Ugató lemezt októberben mutatták be a Gödörben és azóta folyamatosan koncerteznek. Erzsivel beszélgettünk színházról,…..
epR 2010.12.21 13:54:13
@csüngőcsöcsöncsücsülőcsőcselék: Arra még nem gondoltál, hogy a tv és a rádió nem random módon választotta ki, hanem egy folyamat részeként jelenítette meg? Tehát: zenélt, megszerették, igény lett rá; így a rádió és a tv olykor foglalkozik vele.
"Ez tényleg réteg zene nem való mindenki elé!" Mint minden, ami a médiában megjelenik, választható számodra. Ők felkínálják; ha igényed van rá megnézed/meghallgatod, ha nincs, akkor nem teszed. De ez minden másra is igaz, nemcsak Erzsire. Akinek pedig tetszik, az örülni fog, hogy hozzájutott valamihez, ami örömet okoz számára. Tehát el vagy tévedve, ha azt gondolod, hogy önmagában elég 15 év ahhoz, hogy valaki elismert és szeretett legyen.

Valószínű nem véletlen az, hogy nem hívnak téged a tv-be. Sem.
A consumer generated content mostanában nagyon divatos dolog, az egyes ügyfelek szívesen dolgoztatják a fogyasztóikat, akik a kecsegtető díjak hatására vannak olyan vállalkozó kedvűek, hogy működjenek is ezek a kezdeményezések. Minél egyszerűbb és ötletesebb az, amit kérünk…..