Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Martin95

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soma Dél-KoreábanSoma Augusztus 8 és 12. között a Busan International Magic Festival-on szerepelt Dél-Koreában, számos neves kolegájával együtt.Új kártyák a FigarobanTöbbek között a Bicycle 125 Anniversary Edition, Bicycle Limited Edition Series No. 2., Ghost Gaff Deck,…..
Visszatért az álarcos mágus! A Cool televízió műsorra tűzte a bűvészmutatványok leleplezéséről szóló sorozatot, melynek korábbi részeit már évekkel ezelőtt bemutatták. Tény ami  tény, sokan nézik, hisz soha ennyien nem kérdezték még a véleményem olyan…..
Bűvész blog Galambos 2009.10.31 07:00:00
Annak kapcsán, hogy most főműsoridős tv műsorban szerepel, némi háttérinfó Galambos Fecóról azoknak, akik nem tudnak róla eleget: 1960-ban született, 12 éves kora óta bűvészkedik. Eredeti foglalkozása: hivatásos katonatiszt, egészen '97-ig összekapcsolta a tiszti pályáját a…..
Kedves Versenyzők és Érdeklődők! Lehet nevezni az október 24-25 között megrendezésre kerülő Corodini Kupára. Mivel korlátozott idő áll rendelkezésre a verseny lebonyolítására, ezért maximum 20 versenyző számára lesz lehetőség, hogy bemutassa műsorát. A nevezéseket…..
Még van négy kiadó hely a versenyen! Aztán, ha betelt a 20 fős versenyzői keret, innentől kezdve már csak várólistás helyekre lehet jelentkezni, ami azt jelenti, hogy ha az alábbiak közül valaki visszamondja a szereplést, akkor a várólista első helyén lévő ember jut…..