Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bitter

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Ezeken töltöttem az elmúlt éveimet. Hüppögök, de nincs mit tenni: eladom a régi Macjeimet! Mielőtt feltenném valamilyen adok-veszek oldalra, gondoltam, felajánlom nektek is.Nemcsak jó állapotban vannak, de blogtörténelmi jelentőségük is közismert. Ezeken indult be az Appleblog,…..
Bitter 2011.09.19 23:53:17
Szeretjük mi az Apple-t, egyenesen imádjuk a fejlesztések irányát, ütemét, trendjét, de van, hogy a fejlesztőcsapat néhány tagját lelőnék, felrobbantanánk, a maradványokat ledarálnánk, savban feloldanánk, aztán szétlocsolnánk az egész cuccot a Microsoft hátsó…..
Egy tök jó kis funkcióra akadtam Lionban. Várjatok: el tudom én képzelni, hogy ez az első OS X óta benne van mindegyikben, de nekem csak most tűnt fel, ezért most osztom meg veletek. Szóval van egy videó vagy audiofájlotok, amit szeretnétek valamilyen i-eszközre másolni, de nem…..
Bitter 2011.08.18 13:19:04
Megint belekezdett néhány elemző a pletykába, miszerint az Apple hamarosan kiadja az iPhone egy olcsósított verzióját.Bámulatos, hogy nem adják fel, és nevetségessé teszik magukat az ilyen pletykák továbbadásával. Nem látják be, hogy semmi értelme egy új terméket létrehoznia…..
Ugye amikor tavaly bemutatták az Apple mobiljának negyedik verzióját, még úgy volt, hogy egyszerre két színben lesz kapható: feketében és fehérben. Aztán az utóbbi csak nem akart megjelenni, először még azt hittük, az antennagate miatt: hogy az Apple átdolgozza az iPhone 4-et, és…..
Appleblog Összemehet a Mac Pro is 2011.04.22 17:41:08
Ráfér már az Apple hivatalos szerverének kikiáltott gépre a frissítés, gyakorlatilag 8 éve nem változott a formája a Mac Próknak, pedig 2003-ban még csak nem is így hívták őket. A G5-ös Power Mac gépszörnyek óta nem sokat változott a szörny pofája.A dizájn és a…..
Bitter 2011.04.22 23:54:15
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
Appleblog iPad 2 Event - Live 2011.03.02 18:11:00
Rövidesen, este hétkor kezdünk, addig már ne menjetek sehová. Ádám otthonról, én Londonból nyomom a közvetítést, ahol a BBC épületének terme kezd megtelni újságírókkal: Megpróbálunk szerezni valahonnan egy kávét, mert ez kemény menet lesz. Feltankoltunk kávéval,…..
Mostantól, ha bármelyik kanadai rádió játszani akarja a Dire Straits Money For Nothing című slágerét, csak bizonyos feltételek mellett teheti. Egész pontosan a faggot szót kell eltüntetni a 26 éves szerzeményből, amit a homoszexuális emberekre szoktak használni az angol nyelvben.…..
Úgy tűnik, hogy a Flash Player tényleg egyre használhatóbb lesz Macen is, összekapták magukat az ellenük indított hadjárat miatt (látszik a Star Trek kosztümön is, mennyire félnek). Pár hete jött ki a Flash Player 10.2 bétája, és az adobes John Nack azt írja erről a blogján,…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Bitter 2010.11.08 21:48:37
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
Ez van, mindennek vége szakad egyszer, a jéghegyek leomlanak, a Föld benépesül, örökoptimista elemzőnk, Gene Munster pedig talált egy területet, ahol az Apple nem nyerhet. Ez pedig a tablet-verseny, akármilyen furcsán hangzik is.A Business Insider interjújában Munster, aki a korábbi…..
Bitter 2010.10.12 23:38:04
@iMages: Teljesen igaz. Engem is idegesít.
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
Kezdjünk bele, este hét óra, itt a várva várt konferencia. Mi lesz? Ingyen burkolat? Visszahívás? Akciós cellux?  A rendezvény az iPhone 4 antenna songgal indul, amiben arról énekelnek, hogy bár elő lehet csalogatni a térerő-eldobós jelenséget, hétköznapi használat során…..
A Consumer Report is elvégezte a maga tesztjét az iPhone 4-gyel, és a következőkre jutottak. A három különböző helyen vásárolt iPhone 4 mindegyike eldobta a jelet, ha az ujjukkal megérintették az antennák találkozásánál található részt, így vezetőkké váltak. Egy…..
Hát nem tartott sokáig, az AT&T megkezdte a negyedik generációs mobil forgalmazását, aztán átmenet nélkül bejelentette, hogy történelme legsúlyosabb online üzleti napját sikerült elszenvednie (egyelőre ugyanis még csak a netes előrendelés él, mint opció). A hatalmas…..
Most már szinte menetrendszerű, hogy az első szériákkal mindig valamilyen baj van, persze aki ebből arra következtet, hogy az inteles idők óta megbízhatatlanok a Macek, az téved: most egy negyedév alatt több gépet ad el az Apple, mint a PowerPC-s időkben egy teljes év alatt, a…..
Oké, most már össze-vissza forgatták a vietnami modellt, aminek a kijelzőjén egyelőre csak egy robbanás látható, és ami továbbra sem nyerte el a tetszésemet. Nem tudom, élőben miként fest majd, azt mindenesetre már nincs okunk kétségbe vonni, hogy a prototípus ilyen, pontosabban…..
Megosztom veletek Csaba chates kiborulását, amiből kiderül, mi történik akkor, amikor egy Mac nem azt teszi, amit kéne neki. A megoldást persze sikerült azóta megtalálni, de hát minden kezdet nehéz: kibaszott életbe elmondom, mi volt letorrenteztem bowie-t, mert nincs itunes,…..
Bitter 2010.01.13 11:22:58
@teodora: "a régi switch-nevű jött be, aminek már lejárt a trial-verziója
átírtam Get infóban, hogy mindig a fluke-kal nyissa meg a flac-et
rákattintok, megint switch
újra beállítom, megint switch"
Csak el kellene olvasni.
Ilyesmi problémám nekem is van. Van egy filetípus amit nálam mindenképp a Movist akar megnyitni. A get info nem reagál a változásokra, mint egyéb esetekben.
Néhányan már olvashattátok twitteren, hogy tegnap elhoztam az XMS 27 colos iMacjét. Egy igazi szörnyeteggel van dolgunk, lássuk a konfigurációt: 4 magos, 8 szál kezelésére képes, 2,8 gigahertzes Intel Core i7-es processzor 8 gigabájt memória 1 terabájt merevlemez Ati…..
Bitter 2010.01.09 01:42:40
@freddy_m: Nálam 2GHz C2D NVidia van és még egy WDTV kütyü is. Ha gondom volt a Macen az 1080p-vel akkor az a WDTV-se ment, vagyis szerintem a rippelés nem volt jól beállítva. Ezen már nem izgatom magam.

Írtatok a monitor méretekről. Ez semmitmondó adat, ha nincs mellette a felbontás is. 1920x1200 felbontás mellett van 22" és 26" is. Akkor melyik is a jó?
Tudom, hogy mennyire odavagytok a hazai Apple-csajokért, úgyhogy a héten egy magyar lányt kaptok, méghozzá egy celebet. Ördög Nóra már volt egyszer a rovatban, amiért csak magát okolhatja: Nánási Pállal kettesben álltak sorba az iPhone 3GS hazai premierjén és vettek is egy mobilt,…..
Bitter 2010.01.07 06:59:29
@Mac II Black: Nem bootcamp!