Regisztráció Blogot indítok
Adatok
túróspalacsinta

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lezajlott a Pocsai- Markó jubango 3. mérkőzése. Rita magához tért a rossz kezdés után, és a második és harmadik partiban magabiztos győzelmet aratott. A kérdés az, hogy Péter fel tud-e állni egy ennyire egyoldalú parti után. A következő mérkőzés február vége felé…..
Fujisawa Shuko halálakor  a japán közszolgálati televízió, az NHK külön emlékműsort szentelt neki. Shuko mester későn érő típus volt, az ötvenes éveiben ért el a csúcsra, és valószínűleg soha senki sem fogja megdönteni azt a rekordot, hogy 67 évesen…..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..
túróspalacsinta 2010.11.18 21:22:07
túróspalacsinta 2010.11.18 21:44:47
@bababarca:

Lehet hogy merész tipp, de a Montreal megnyerte az uccsó négy meccsét, az előzőt pl a Philly ellen, szóval arra számítok hogy egy kicsit jóllakottan mennek ki a jégre.

A Nashville előző négy meccse mind szoros volt, megverték a St. Louist és a Chicagót is.
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
Fogadási lista lebontva:    amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz ökölvívás   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
túróspalacsinta 2009.11.03 16:12:40
@adamix: Szerintem Anaheim. Azt írják, nagyon várják ezt a meccset, szeretnének bizonyítani, ráadásul a pingvineknél nem játszik Malkin.
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
túróspalacsinta 2009.10.28 18:26:17
@nünü9: Úgy tűnik nem csak én veretem a Münchent. :)
*** Hétfőtől a TIPPVADÁSZ tippmegjátszó felülete megváltozik, az álatlatok jelzett problémák megoldása végett. ***Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres…..
túróspalacsinta 2009.10.19 23:04:43
@szlali69: San Jose szerintem képes megtörni a Rangers 7 meccses győzelmi sorozatát. A Sharks jó játékosokból áll, csak még nem szoktak össze, képesek lehetnek a meglepetésre, de ettől függetlenül lehet, hogy a NY Rangers behúzza a meccset.
túróspalacsinta 2009.10.19 23:05:17
@túróspalacsinta:
Hopsz ez kétszer ment. :D
túróspalacsinta 2009.10.20 13:40:08
@polarbears: Igen, sajnos. :( Egy gól hiányzott csak. Edmonton - Vancouver-re azt hittem, hogy valami gólzáporos 4-4 vagy 5-5 lesz, mivel mindketten jól támadnak, ehelyett alig lőttek 3 gólt. Na de majd ma. :)
Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás teniszMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!Ha nem működne,akkor itt vadássz! ..
 csak 1.30 odds feletti események kerülnek a tippvadászba. Fogadási lista lebontva:  Jégkorong  Kézilabda  Kosárlabda  Labdarúgás  TeniszMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!..
túróspalacsinta 2009.10.08 17:03:50
@juvegergő:
Mindkettő rosszul kezdte a szezont, Tampa 0-1-1, Devils 0-2-0, bár a Tampa még nem játszott otthon. Ha nagyon tippelni kellene, akkor talán H, de itt is bármi lehet.
túróspalacsinta 2009.10.09 07:43:57
@túróspalacsinta:
Sziasztok! Bejött a tegnapi mixem, 200-ból nyertem 2630-at, részletesebben majd délután írok róla, most mennem kell.
Fogadási lista lebontva: jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás Football ökölvívás BoxingMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   Régi tippvadász elérése..
Fogadási lista lebontva:   futball Amerikai   Forma 1.  Jégkorong  Kézilabda  Kosárlabda  Labdarúgás  Röplabda  Tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  Régi tippvadász elérése..