Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyatolvaj

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kérgestest 2011.12.05 18:59:00
Ki akartam posztolni a múlt héten, hogy I. elkezdett síiskolába járni, és hogy milyen ügyes volt, és milyen büszke vagyok, de a második órára  már nem akart elmenni, aztán nagy nehezen elvonszoltam, de a pályára már nem volt hajlandó bemenni :( mint vert sereg kullogtam vissza…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
GazPömpöllér & co Breaking 2010.05.22 23:10:55
Ezt most már tényleg muszáj beírnom, különben magamnak sem fogok hinni nyannyer koromban, amikor majd mesélem, a kettő éves gyerekem ugyanis tegnap fogta magát, kicipelte a nővére zsiráfmintás pótkerekes biciklijét az utcára, felmászott rá, és elkerekezett a bús francba, én meg…..
Tegnapi jelentésében a brit alsóház Tudomány és Technika bizottsága azt javasolta, hogy vonják meg a homeopátiás kezelések, a homeopata kórházak támogatását, és ne törzskönyvezzék gyógyszerként a homeopátiás szereket. Miért? Mert nagyon úgy tűnik, hogy az általános hiedelemmel ellentétben ezek a…..
kutyatolvaj 2010.02.24 23:27:36
@Reman: meg az a millio gyermek, akinek csak ugy, homeopatia nelkul, pusztan a betegsegeken atesesbol kifolyolag erosodott meg a zimmunrencere, na azokkal mi van?

2 gyerek alapjan itelsz meg egy tudomanyt?
kutyatolvaj 2010.02.24 23:30:59
@tamaskodo: nem mikrogramm, mar a legalacsonyabb potencialban sem kimutathato az anyag, nincs benne, csak a "lenyomata", artani tuti nem kepes

hasznalni sem, de az teny, h legalabb garantaltan nem art
kutyatolvaj 2010.02.24 23:41:28
@Lamia: a patikus biztosra ment. Teged nem latott, orvosi kepzese sincs, tavdiagnosztizalassal sem foglalkozik (mert van esze). A Stodallal tuti nem nyult melle, nincs benne semmi, amire allergias lehetnel, aminek mellekhatasa van, csak cukor es viz. OK, ha cukorbeteg vagy, akkor arra figyelni kell. Nem sok masik keszitmeny van, ami mellekhatasok nelkuli. Nem akart bajt, kiadhato veny nelkul, haszna is van rajta, neked meg nem art. Ha igazan hiszel benne, talan meg hasznal is :)

A bajod meg gyogyszer nelkul 1 het alatt, gyogyszerrel 7 nap alatt gyogyul es ezt is tudta az az okos patikus. :)
Még, hogy mezei téliesített babakocsi? Gyakorló tűzdelt szülőként csak azt mondhatom: ez zseniális. Bár az én talpam alá is szerelne hasonló készségeket valaki, szívesen tolnám magam is az aprónépet ilyen babaszánon. Egyetlen veszély azonban fennáll: a nagyobb tesó könnyen…..
Gyerekszoba Álom luxuskivitelben 2009.09.25 14:20:00
Nagy az én szívem, sok minden belefér, ezért merem kijelenteni: már megint szerelmes vagyok! Imádatom tárgya pedig nem más, mint egy babakocsi, pontosabban kettő, de egy anyától, nevezetesen az ifjú, de máris innovációs díjat nyert, spanyol Mima cégtől.Akik tudják pontosan,…..
Exkluzívnak szánt üléshuzatokat kínál - többek között - a jobb sorsra érdemes dedek feneke alá a Baby Bella Maya cég - hasonlóakat azokhoz, melyeket zaphodbb bloggerina jóvoltálból  végigsenyvedtünk egy heves hányinger közepette. Hosszasan elgyönyörködve a káprázatosan…..