Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakci1984

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jóságos EU kioknyomozta nekünk a gyarmatokon, hogy "a bankok vissza tudnak élni piaci hatalmukkal a fogyasztókkal szemben." Errõl a vonalról közlünk most egy halmozottan pitiáner lehúzást: Múltkor panaszoltad, hogy híján vagy a szaftos banki eseményeknek. Pedig bizony vannak. Én…..
sakci1984 2010.01.04 09:59:33
@smyley: Szia smyley! Üdv mndenkinek.

Hasonlóan hozzátok én is megszívtam az NAGY Erste bankkal. Ugyanúgy jártam mint smyley csak én autót vettem és ugyanígy történtek a dolgok. Ezért nem is koptatnám a billentyűzet gombjait tovább. Annyit viszont szeretnék elmondani hogy egyedül mindenki sebezhető mint ahogy a leírtakban azt lehetett olvasni. De ha lennénk rá egy páran és összefognánk, azért arra sokan felfigyelnének. Szopassuk már meg ezeket a bankokat. Nem nagyon tudom én se elhinni, hogy akármit teszünk nem lehet a bankokkal szembeszálni. És ebből már kezd KÚRVÁRA elgem lenni. Kezdek idegbeteg lenni emiatt. És ez így nem mehet tovább. Emberek! Tegyünk már valamit! Smyley! Amúgy neked írtam egy üzenetet. És már nagyon várom a reakciót. További szép napot.
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..
sakci1984 2009.09.13 19:19:03
@min0rity r3port: Ezt ennél jobban nem lehetett volna elmondani, és ezzel teljes mértékben egyetértek. Erről sajnos az ország, és a médium tehet, hogy az emberek így látják,s fogják fel a dolgokat, ami a mi kárunka megy és főleg azokéra akikkel eggyüt vagyunk hiszen ők a legsebezetthetőbbek ezen a téren mivel ők állnak a szívűnkhöz legközelebb.
sakci1984 2009.09.13 19:26:57
@810725: Én ezzel nem azt mondtam hogy le is kell azzal az illetővel feküdni! Csak annyit hogy eljátszik a gondolattal mindenki hisz mindenkinek van fantáziája vagy nem? Akinek nincs az nagyon buta ember lehet :D