Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.a

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiscsillag: Greatest hits vol. 01. (Megadó Kiadó, 2006)A Kiscsillag zenekar új/első CD-je Greatest hits Vol. 01. címmel jelent meg az ősszel. Nem vagyok egy permanens rock fogyasztó, de egyrészt bírom a Lovasi nevű jelenséget, másrészt a Sztornó című film promóciós turnéján jó…..
Decca, 2006B-Az 1934-ben született francia zongorista 1959-ben adta ki első, Johann Sebastian Bach műveit jazzbe dolgozó albumát, olyan sikerrel, hogy a következő szűk húsz évben (az eredeti trió 1978-ban oszlott fel) gyakorlatilag megállás nélkül gyárthatta a folytatásokat.…..
TalismanSziget, augusztus 13.A-A Roma Sátorban fellépő oroszországi trió tagjai megjelenésükben évszázados folklór-közhelyeket érvényesítenek, a hangszerelés a létező legkonzervatívabb, repertoárjuk vadromantikus, "ahogy Móricka elképzeli a sztyeppe érzelemgazdag…..
Hosszú, különös utazás volt: délután 3 után néhány perccel, a Monchichi Potenciál napfényes fellépésén kezdődött, s majdnem 12 órával később, csápoló punkok közt, a színpadon a Macskanadrággal fejeződött be. A kettő között még harminc koncertet hallgattam/néztem meg,…..
Amikor néhány hete útjára indult az új Netscape (közösségi híroldal formájában), sokan vitatták egy ilyen szájt létjogosultságát, főként azokban az időkben, mikor a Digg - immár harmadik verziójával - a legnépszerűbb "hagyományos" hírszájtok közé emelkedett. A…..