Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szrudi

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...nem is kicsit. Na jó, annyira nem is nagyon, ez "csak" Horvátország. De úgy érzem, már ez is némi magyarázatra szorul.Minden úgy kezdődött, hogy kitaláltuk Haszprussal, hogy most éppen minden adott lenne egy nagyobbfajta utazáshoz, szóval miért ne. Ennek jegyében…..
Vasárnap pedig elrajtolunk...
Most, hogy itt a nyár, ideje hülyeségekre is időt szakítani, illetve kihívásokat állítani és teljesíteni. Ennek keretében úgy döntöttem, holnap (vasárnap) megbirkózom az egyik igazi kihívást jelentő filmmel, a 450 perces Sátántangóval. Úgy érzem, így 1400 filmen túl, és…..
Kung Fu Panda 2 (2011) - Pont rezignáltan megjegyeztem Heorogrimnek, hogy Hollywoodban már csak franchise-ok vannak (folytatások, remake-ek, restartok, feldolgozások), ötletek meg nem. Tudom, stating the obvious. Erre itt van ez a folytatás, ami szerintem pont egész jól sikerült.Az első…..
Into the Wild (2007) - Akarjátok látni a 127 órát majdnem kétszer olyan hosszan, de üres hatásvadászat és elbaszott álművészkedés helyett valódi tartalommal, kalandokkal, tájakkal, karakterekkel megtöltve? Akkor ez a ti filmetek!A megtörtént eseményeken alapuló történet szerint…..
szrudi 2011.05.18 18:08:10
...és ezt a kreatív újrahasznosítási módot találtam ki hozzá...
szrudi 2011.03.27 22:45:49
Scott Pilgrim vs. the World (2010) - Gyáá, ez a film mekkoraaaa...! :D Hallottam róla egyet s mást előzetesen, de erre nem lehet felkészülni. :) A főszereplő srácról még nem dőlt el, hogy jó színész, vagy csak ezt az egy karaktert tudja. Már önmagában az ő kis világa…..
Insomnia (2002) - Ezt a filmet kb. azóta meg akartam nézni, mióta megjelent. Így majdnem 10 évvel később sem késő, én mondom. Az ok (más egyebek mellett) Robin Williams volt, negatív szerepben. Hallatlan, elképzelhetetlen...Persze elsősorban Al Pacino viszi a filmet, de mindenki más…..
Így a geocaching- és steampunk-szilveszter után, és a már-már szokássá váló társasjátékos szilveszter előtt úgy érzem, meg kell ragadnom az alkalmat, hogy felhívjam az embertömegek figyelmét:Az ünnepi körlevelek, valódi és e-cardok, facebook-kiírások annyira feleslegesek,…..
Csak a biztonság kedvéért írok egy emlékeztető bejegyzést arról, hogy az első, avagy "epikus" blogtali holnap (12.22.) este 18-tól lesz, a Dark Mokka caféban (térkép és igény szerint árlista a linken). A rendezvény nem zártkörű, így mindenkit várunk, akinek kedve van.…..
Mainframe's Happy Place Provokatív 2010.12.22 20:36:00
Az új médiatörvény fényében szeretném kijelenteni, hogy a fidesz az első embertől az utolsóig ostoba fasszopó korrupt gecik gyülekezete. Aztán lássuk, lesz-e reakció, meg 25 milliós bírság. Szeretnék az első médiamártír lenni, léccilécci.Hozzá is teszem mindjárt, hogy…..
szrudi 2010.12.22 21:36:38
Egyrészt helló itthon, másrészt pedig faszom.Mert eddig csak sejtettem, hogy ez lesz, de azért csendben reméltem, hogy neeem, ekkora pofátlanság csak nincs a világon, és hát de. Az van ugyanis, hogy az egyetem egyszer fogja és kiveti rám a tandíjat, ami oké. Megveszem a kreditjeimet…..
Mainframe's Happy Place Eltáv 2010.10.22 10:30:00
Helló, kedves olvasók, itt a blog fedélzeti számítógépe beszél. Mainframe azt üzeni, hogy mostanában száll fel a gépe, szóval egyrészt legyetek jók, amíg vissza nem jön egy szűk hét múlva, másrészt pedig szórakoztassalak titeket mindenféle írásokkal, amiket régebben dobott…..
szrudi 2010.10.22 16:41:20
Mainframe's Happy Place Braid 2010.10.16 18:17:00
Újabban egyre több ilyen rövid, látványos, egy ötlet köré épülő casual játékot fogyasztok, ami sajnos azt hiszem az öregedés jele nálam... Hol vannak már azok az idők, amikor simán napokig bújtam egy játékot csak azért, hogy belejöjjek a kezelésébe...Naszóval: ez a…..
Nem értem az egyre szélesebb körben látott-hallott "kémikus" szót, mint foglalkozás megjelölését. Erős a gyanúm, hogy az angol 'chemist' szó tükörfordításáról van szó, ami azért szomorú, mert van rá szavunk: VEGYÉSZ. Ha van különbség a kettő között (bár ezt…..
Mainframe's Happy Place Bulvár 2010.09.04 17:44:00
Hogy hátralépjünk két lépést, és megszemlélhessük a kurvanagy bulvárvalóságot, egy ideig (konkrétan 2010.08.23.-tól máig, a teljesség és alaposság abszolút igénye nélkül) gyűjtögettem az index Velvet rovatának 7, főoldalon kiemelt cikke közül az érdekesebb címeket.…..
Jól indul a hét, ha egy alapvetően fos könyveladós site idióta, baszatlanpicsa-szindrómában szenvedő, magas lóról beszélő üzemeltetőnőjével kell leveleznem. Ennek nyomán az alábbi levelet küldtem a Homárnak, remélem kiteszik:Tiszteletem, Kedves Homár!Régi olvasótok vagyok,…..
Most egy időre bezárunk, az van. Nem tudom meddig, lehet hogy csak napok, vagy hetek, de ki tudja. Kicsit át akarom gondolni ezt a blog-dolgot, hogy egyáltalán kell-e, és ha igen, akkor hogy folytatom.Jók legyetek...
szrudi 2010.08.18 23:07:50
Alice in Wonderland (2010) - Tim Burton rátette a kezét arra a mesére amit mintha direkt neki írtak volna, mégsem tudott remekelni valami miatt. Ha ez a film csak annyira lenne jó mint amennyire orrba-szájba promózták, már elégedett lennék. De nem vagyok.Nem tudom hogy a 3D okozza-e ezt…..
Nagyon sokat kellett rá várni, nagyon sok fenntartást hallottam vele kapcsolatban (a legfőbb az volt, hogy ez kb. ugyanaz, mint az első, csak aktualizált grafikával), de megérte kivárni, végigülni mindent, mert az eredmény zseniális. És sosem hittem volna, de azt mondom: és ez még…..
Nem értem, hogy miért ilyen elbaszottak a kis repülő rovarok. Azokra gondolok, amik nekirepülnek mindenfélének, csak úgy, mert ott van előttük. Ez a mindenféle a legtöbbször én vagyok, kiemelten a szemem és a szám. Ez mégis milyen már? Mintha mi séta közben (mert nekik a…..
Minden olyan motorosnak, aki a szalonban/előző tulaj udvarán/akárhol először meghúzta a gázkart, és fület simogató "Vrümmmmm" hang helyett "BRRRÁÁÁÁGRÁÁÁGRÁÁÁÁGRÜÁÁÁÁVÁÁÁÁÁÁÁÁRÁÁÁÁÁÁ" (ez egyébként egy kevésbé ismert hindu istenség…..
Éééés kedves közönség, pontosan ebben a percben lett egy éves a blog. Köszönöm az eközben kialakult olvasóknak, hogy olvasnak, a kommentelőknek, hogy kommentelnek, a trolloknak, hogy trollkodnak...
szrudi 2010.06.20 12:08:08
Fullos BMW-re telik, de headsetre nem?Illetve: Fasza zenelejátszós telefonra telik, de fülhallgatóra nem?..