Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fucker-ék

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi napokban számtalan megkeresés érkezett hozzánk, hogyan lehetséges, hogy az ingatlanok.hu pillanatszerűen napi százezres látogatókörre tett szert, ami ebben az ágazatban igencsak nehezen megvalósítható.A látogatottság alakulását megvizsgálva azt találtuk, hogy a…..
fucker-ék 2007.06.08 14:00:36
bela · www.seti.hu 2007.06.08. 10:11:40

Teljesen igazad van látogatógenerálással kapcsolatban, de annyit azért hozzátennék, hogy egy dolog a sok látogató, de egy teljesen más dolog az, hogy mennyire "jók" a látogatók, azaz hatnak-e rájuk az adott oldal reklámai, vagy sem. A nagy portálok, amelyek mindennel foglalkoznak sokkal kevésbé hatékonyak a reklámok szempontjából, mint egy jóval kisebb látogatottságú tematikus oldal. Viszont itt jön képbe az a sajnálatos helyzet, hogy egy ügynökségnek sokkal egyszerűbb egy nagy portálra kitenni a hirdetéseket, mint felkutatni, elemezni stb... egy kis tematikus oldal látogatóit. Ehelyett inkább majd a kampány végén rajzolnak egy szép grafikont, hogy milyen sikeres is volt az adott reklámkampány azon a nagyon-nagyon-nagyon látogatott weboldalon.
.
fucker-ék 2007.06.27 21:51:12
alexa · alexa.com 2007.06.26. 09:42:32

Az Alexa alapvetően más technikával gyűjt adatokat (keresők találati aránya, pagerank, stb...). Nincs beépített mérőkódja, mint a Webauditnak, vagy a Google Analitics-nek, ezért nem is releváns az eredmény. Az más kérdés, hogy a Webaudité sem az, de az másért nem az :)
Kedves amerikai barátaink, akiknek a remek Pestiside blogot is köszönhetjük, nagy fába vágták a fejszéjüket, és elindították az első angol nyelvű, kizárólag a magyarokkal és az ő nemi szerveikkel foglalkozó blogot.A Sexiside sokat ígér, van például átfogó escort-adatbázsiuk…..