Regisztráció Blogot indítok
Adatok
@G

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jellemzően fiatal, vonzónak tartott - nők számára ellenállhatatlan vonzerővel bíró tárgy vagy személy. VAGY ZENEKAR!!! :)..
@G 2010.04.24 09:52:34
Egy érdekes video látott napvilágot - MicsodaÖccs alapos oknyomozói tevékenységének köszönhetően - a zenekar kissé kalandos előéletéből, amikor még nem a művészet, hanem a pénzszerzés volt a fontos. És a video egyben válasz is a zenekar nevét firtató kérdésekre...…..
"Eszem f@szom megáll!" - mondaná Ford Fero ha ezt látná. Azt történt ugyanis, hogy menedzserünk zsenialítását bizonyítva - és PR szempontból a legjobb pillanatban - énekesünk a debüt előtt egy héttel a zindexen vigyorog, és mond nagyon viccesseket! És nem is akármilyen…..
A napokban minden rajongónk, és barátunk megkapja a koncertmeghívót! Különböző okokból a koncert zártkörű! Ha megkaptad a meghívót kurjants egy nagyot, és hirtelenazonnal válaszolj a meghívásra. Ha nem, és úgy érzed márpedig neked ott a helyed, akkor panaszkodj ide, vagy…..
@G 2009.11.05 16:45:25
Itt még nem is gondoltuk, mi lesz ebből... A felállás még nem a klasszikus PussyMagnet formáció, de a Királynak már akkor is tetszett amit csinálunk! :)  ..
@G 2009.10.26 10:05:41
Kedves Rajongók és nem Rajongók!A zenekar 3 tagja ezúton közli veletek, hogy elérkezett az idő, hogy a harmadik évtizedbe lépjünk. Életünk hosszú fonala már eddig is kusza volt, de hobbyzenekarunk megalapításával már Nagy Sándor sem tudja átvágni a rajta keletkezett csomót. (mi…..
A USE és a Coca Cola közös Hello You kampányának már második sajtóreggelijén vehettünk részt tegnap reggel a MONO Fashionben. A finom camembertes croissantok és frissen facsart narancslevek mellett, azonban most a pezsgő is feltűnt mivel igenis volt okunk a közös…..
Nos kedves rajongóink, íme az első fevételünk. Kicsit nagyon torz és zajos, de a miénk. Egy digitális fényképezővel készítettük, a terem közepére helyezett székre téve, igazi profi hangtechnikai megoldás :) Élvezzétek! UPDATETöbb visszajelzés érkezett, hogy nem tudjátok…..
@G 2009.10.08 09:40:47
@BLac: Ezt te énekled ?
@G 2009.10.08 10:07:31
@kgabesz: Őszinte leszek:(Nem értek hozzá)
- A gitározás és a dobolás bejön, az énekhang a végére kezd jobb lenni..lehet, hogy az a Szobi hangja???
@G 2009.10.09 09:36:01
@BLac: Bátrabban azzal az énekhanggal, és akkor szupi lesz !!!! :-)
Ne engedd, hogy elnyomjon a zene !!! :-)))
A ma esti próba folyamán ugyanis rögzítjük valamelyik számunkat (hogy melyiket az maradjon meglepi). A felvétel a holnapi nap folyamán kikerül a nyílvánosság elé. Addig pedig már csak egyet kell aludni!  ..
@G 2009.10.06 09:14:41
@kgabesz: A menedzser a dolgok elméleti részét csinálja, te pedig megvalósítod :-)))))

Igazi csapatmunka :-)))
Élünk ám, és van is egy kis aprócska sztorink is! Két irányból közelítem meg. Egyrészt múlt hét óta új teremben próbálunk, ami a belvárosban van, közelebb kicsit a nem XIII. kerületi zenekartagoknak. Egész jó, kicsit drágább mint a korábbi, viszont a dobszerkó fullos, az…..
@G 2009.09.21 12:15:33
@kgabesz: Egy kiváncsi Fáncsi, aki a neten talált rá erre a mókás oldalra . :-)))
Gyakorlat teszi a mestertIsmétlés a tudás anyjaés ehhez hasonló frázispuffogtatások. Mégis, mennyire igaz!Harmadik próbánkon arra lettünk figyelmesek, hogy egy-egy számnál úgy igazán elkaptuk a ritmust. Volt, amit hibátlanul (legalábbis mi úgy hallottuk :-)) játszottunk. Újra és…..