Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rkaroly

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antikszóvicc-pályázatunk alkategóriája a legváratlanabb személytől származó szóvicc. Itt Indul Dr. Pék a következő veretes förmedvénnyel:Grétsy László nyelvészünk - akit az értő közönség az Álljunk meg egy szóra c. műsorból ismerhet (az a pali, aki nem a Vágó) -…..
Pénteken két kiállítást néztünk meg. Az egyik több képzőművész Mekong Deltáról készült festményeinek és szobrainak gyűjteménye. Nem csak több művész, de több stílusirányzat is képviseltette magát, az impresszionizmustól a kubizmusig, nagyon gazdag és szép válogatás.…..
rkaroly 2010.03.15 11:31:31
Találtam egy blogot, ahol a néni egy-két munkája látható:
my.opera.com/philoan/blog/
Úgy tudtam a Nguyen férfinév, de a távol-keleti nyelveknél érdemes vigyázni, mert a legkisebb hangsúlykülönbség is teljesen más jelentésű szót rejthet.
Ezt a videót tegnap este 3/4 9-kor készítettem. Nem kis kihívás gyalogosként átjutni az utca túloldalára:-)  És ez csak egy mérsékelt forgalmú kereszteződés...   ..
rkaroly 2010.02.28 21:51:27
Megint eltelt egy hét, hogy nem írtam, sőt általában hétfőn teszek fel új anyagot, így ma már bőven tartozom egy bejegyzéssel.Nem sokat fogok írni most magunkról, mert nem szeretném ismételni a havas történeteket. Tényleg semmi különös nem történik velünk, éljük a…..
rkaroly 2010.02.27 10:08:18
Gondolom megvan még legtöbbetekben az "igyot sznyeg" kifejezés, a taváris ucsítyelnyica ja dakladiváju vam..., a tramváj, a Krásznaja Plósagy, a Mavzaléj Lényina mellett talán a leginkább megmaradt orosz "tudás" bennünk.Szóval havazik. És még mennyire! Ez…..
Kazahsztánról általában keveset tudunk, nem csak magyarok, hanem bárki a világon. Pedig hatalmas ország, sok szép természeti látnivalóval, szóval igazán több figyelmet is fordíthatna a világ errefelé. Bár lehet, hogy elsőre hülye példa, illetve negatív gondolatok jutnak róla…..
 Bocs a picit hosszabb szünetért, ezért mindennél forróbb üdvözletünket küldjük Thaiföldről! Természetesen lehetett volna már föltenni újabb bejegyzést, hogy szórakoztassunk benneteket, de nem is volt eddig mindenütt elérhető WIFI, a másik pedig az, hogy hosszabb időt is…..
A bolg címe Kazahsztán az én szememmel, de elég igazságtalan dolog valójában, hogy csak az én szememmel látjátok Kazahsztánt. Egyszer már rávettem Krisztit, hogy írjon valamit magáról is, most erre sem volt szükség, ő maga küldött egy pár karikatúrát, amelyek pontosan…..
rkaroly 2009.12.07 17:21:59
Jó ez a www.fresh-air-and-sunshine.com csak Kazahsztán és Magyarország nem szerepel benne...
Legutóbb egy kis történelem órát tartottam, még ha írásban is, jön majd persze a folytatás, de addig is valami olyan bejegyzést írok most, amelyek ismét saját élményekről szólnak. Mint tudjátok, sajnos péntek óta egyedül vagyok, Krisztikém a jó öreg Európában utazgat, de…..
rkaroly 2009.10.18 10:25:30
  Egy kis kazah történelem következik, természetesen nem megyünk vissza Ádámig és Éváig:-) Mivel itt élek, kíváncsi vagyok nagyon sok mindenre velük, azaz a kazahokkal kapcsolatban. Ez nem egy történelmi blog, ezért nem megyek nagyon a dolgok mélyére, de remélem sokan…..
  Hogy repül az idő, már 4 teljes hetet eltöltöttem itt! A legutolsó bejegyzés óta majdnem eltelt egy hét, hogy nem jelentkeztünk, ez nem azt jelenti persze, hogy nem történt velünk semmi közben. Elég mozgalmas az életünk, nagyon nem unatkozunk soha, ha mégis ilyesmi…..
Látom-látom, hogy olvasgatjátok a blogot, képeket meg gondolom még inkább nézegettek:-) Na, hát akkor tessék, itt van egy pár újabb, illetve ha sikerül, akkor felrakok egy videót is. Végre ma megint szép napos idő volt a tegnapi egész napos zuhany után, így megint egy hosszabb…..