Regisztráció Blogot indítok
Adatok
burkina fico

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
Gigászok csatája, amikor King Kong vidáman ráfingik egy felhőkarcolóra, erre Godzilla kacagva hozzávág egy víztornyot, ja nem is, a Táncsics-díját. Havas Henrik ugyanis visszavágott Fábry Sándornak.Az előzményekről annyit kell tudni, hogy a legutóbbi Esti Showderben Fábry…..
burkina fico 2009.10.16 00:47:52
Úristen az égben! Hát ki a f@szomhoz társítsuk ezt a rendkívüli kultúrdumát, ha nem ahhoz, akinek a képe alatt szerepel? A plakátragasztóhoz? Vagy a Vaszary Pirihez?
Ez a Havas egy akkora seggfej helyből, mint más nekifutásból. Ha nagyon vissza szeretne vágni, akkor ezt arcból megteheti. Sövénynyíróval.