Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trotta

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Trotta 2013.08.18 23:11:28
@zobod: továbbra sem válaszoltál arra, hogy miért kéne szótlanul hagyni a nácikat,továbbra sem válaszoltál arra, hogy miért engedsz nekik minél több területet. Továbbra sem válaszoltál arra, hogy szerinted hol a határ. Mármint szerinted. Mert arra, hogy utálod őket, de ezt lehetőleg mások monják meg helyetted, arra válaszoltál.
Az önbíráskodásról pedig őket kérdezzed, barátom. Leheetőleg majd az utolsó pillanatban.
Trotta 2013.08.18 23:18:29
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Igazad van, Kém nem írt olyasmit, hogy egy halott patkányt ne lehetne tisztelni. Olyasmit se írt, hogy a halott katicabogarakat és a halott csótányokat sem.
Trotta 2013.08.18 23:38:12
@alfacharlybravo: Mármint, hogy te lennél Danilo Kiš Géporoszlánjainak főhőse? Te lennél a nagy mauzóleum örökös díszlet- és jelmeztervezője und öltöztetőnője? Vagy mijafasz?
Január elsején lett Süveges Gergő az M2 intendánsa (milyen egy hülye szó, kedves Medveczky Balázs!). Furcsa, kissé félreállítás-szagú döntés volt egy politikai műsorokat vezető emberre bízni az MTV újonnan induló gyerekcsatornájának "elkészítését", annyi azonban…..