Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyanúsítottként hallgatta ki az ügyészség V. Lászlót, akinek a parancsnoksága alatt szolgáló rebiszes alosztály rendőrei több kirívóan durva 2006. őszi túlkapás miatt is bíróság elé kerültek az elmúlt években. Egykori beosztottja vallott a rendőrtisztre...
A Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött arról, hogy uniós pályázati források segítségével közösségi kerékpárkölcsönző-rendszert építene ki. A budapesti rendszer célja, hogy a belvárosban egyre többen közlekedjelenk biciklivel, és egyúttal csökkenjen az…..
bundee 2009.06.03 16:43:50
@lápi lidérc: szuklatokoru, eloiteletekkel teli, rosszindulatu kocsog hozzaszolas.

Amugy a bringasokat tenyleg ra kene engedni a buszsavokra - ahogy barhol mashol europaban-, de megis nem lehetne biciklisavokat kialakitani?

A bringasok is epp ugy fizetnek adot, mint a autosok es az utak az o penzukbol is epulnek, ehhez kepest alig hasznalhatjak ezeket. Plusz sokkal jobb biciklizni mint tespedni valami nagy vasdobozban. A kedves dagadt nagyhasu 'vetezo' kollegaim meg egyenek port meg smogot inkabb.
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..