Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoonGirl

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magánügy csak addig privát, amíg nem sért másokat. Átverés, csalárdság, hazugság. Néha magunknak kell az igazság nyomába szegődnünk, hogy megtudjuk, érdemes-e tovább hajtatni egy amúgy is totálkáros szekeret. A cél szentesíti az eszközt.   Sziasztok! Akadt nekem is egy…..
A döntésképtelenség korunk egyik népbetegsége. Kezelni nehéz, megelőzni olcsóbb. Amikor két helyzet között őrlődünk, nem könnyű józanul gondolkodni, ezért fordul az alábbi történet szerzője hozzátok, drága Kommentezőink, némi tanácsért és vigaszért.   Sziasztok!…..
MoonGirl 2009.09.15 01:54:25
@AlbiNoo: Nem értelek! Nem csalta meg a barátját, nem használta ki sem.
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
MoonGirl 2009.09.11 19:01:52
@georg 48: Mi az, hogy kurva??? :O Ezen egyenesen fel vagyok háborodva!!! Igaz, nem volt szép dolog tőle, hogy másfelé kacsintgatott, de az exe sem volt szerzetes, aki ráadásul egy évig(!!!) csalta!!! Nem tudom, talán te 20 évesen vesztetted el a szüzességed?? Most komolyan!?! Milyen alapon ítélsz te meg másokat??? Hm? Meg úgy egyáltalán.. Végül is tipikus pasi vagy... Ha 14 éves lett volna, amikor összejön vele, akkor is az ő dolga, nem?? Gondolom nem azért írta le a történetét, hogy piszkálják! Jobban tennéd, ha tükörbe néznél, és észrevennéd, hogy te sem vagy Angyal! Más szemében a szálkát észreveszi, a sajátjában a gerendát nem??? Nem vagyunk Angyalok, EMBEREK vagyunk!!!! Ennyi!