Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasbme

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) piacra dobja több épületét is. A balatoni nyaralók, meg beépítetlen telkek közt alighanem a két budapesti ingatlan a legérdekesebb: a Hauszmann utcai sportcsarnok és a Gyorskocsi utcai irodaház. Lássuk előbb az…..
andrasbme 2009.09.11 18:22:23
:) látom igény van rám, igazán megtisztelő, hogy valaki rögtön engem sejtett az agitátori szerep mögött.
Srácok, könyörögve kérem, ne járassátok már le magatokat. Értelmes ember miért vitatkozik, tényállít, kinyilatkoztat olyan dolgokról, amihez nem ért (nem tanult ilyet) ÉS amiről nem is tud semmit.
Kb. olyan, mintha én a műmen meg infós diplomámmal elkezdenék valami közlekes szakkérdésben vitázni ráadásul úgy, hogy nem is tájékozódtam előtte.
Komolyan gondoljátok, hogyha a Tüskével lehetne valamit csinálni, nem csináltunk volna. Szerintetek tekintéllyel el lehet valamit érni egy sokmilliárdos ügyben, ma, Magyarországon? Szerintetek az Egyetem az oktatókjért van, de óriási hiba, ha eladja azokat az üdülőket, ahol CSAK oktatók üdültek, és a bejövő pénzből FELÚJÍTJA a székeket az előadókban, amin már ülni nem lehet. Ez aztán az igazán hallgatóellenes, durván elherdáló lépés!
Miért ilyen biztos, hogy pl. én, "a Bohák" minden lépésemmel keresem, hogy hogyan lehetne ártani a hallgatóságnak. Nyilván ezért szorgalmazom, hogy az aszbesztszigetelése miatt csak lebontható (és nem felújítható) Hauszmann helyett legyen valami európai. Nyilván ezért gondolom, hogy a Barosst 5 éven belül bezárja az ÁNTSZ, mert az életveszélyességét nem lehet tovább titkolni. Valaki írta, hogy kolit költöztetni micsoda dolog, mert a hagyományok. Olvass kicsit a régi Vári koliról, meg az "új" helyről, az SCH-ról. Állítólag azért maradt valami a közéletükból...
Na mindegy, nem vagyok egy kommentelős fajta, különösen névtelen és ami még rosszabb érvek, alapok, indokok nélküli vitában. Ha valakit ez tényleg érdekel, írjon mailt (ehk kukac sc pont bmeponthu), vagy keressen meg - K I. 51.
Üdv,
a