Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katica8

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
juuj!! nem veszett el csak pár soor!!!:D és az a pár amúgy sem tetszett, szóval újraírtam és ittvan:D annyira  örülök neki, mert bár egy kicsit unalmas, de szerintem olvasható:)és nyugodtan fejezzen le aki még olvas, hogy eddig nem volt rész. SAJNÁLOM!:(küldöm ezt a rész…..
Alexz Johnson-tól az egyik kedvenc dalom reflénjének első két sora... Azt hiszem ez elég jó cím ennek a résznek, majd meglátjátok miért. Őszintén emgmondom: nekem tetszik. És remélem nektem is tetszeni fog. Ja, és bocsi, hogy késett, de a nyaralás egy kicsit elhúzódott:/:D…..
Itt a rész, kérek komikat:D Nekem ugyanis tetszik....De talán elfogult vagyok? Mindegy.. Azt szerettem volna mondani, hogy csütörtökig nem leszek itthon, szóval nem hozhatok részt - de majd fejben nagyjából összeállítom. Körülbelül jövőhét végén jelentkezem. Puszi,…..
Hát itt van, nekem nem igazán tetszik, de pont jó előkészítés a következő részre. Remélem az jobban fog sikerül majd.:) Addig is itt va nez, írjatok léygszii, komit. puszi, Dóri.:) 25. rész  Apa odasietett az ajtóhoz, hogy beengedje a Jonas családot. Mind ott álltunk a…..
Másfél óra alatt megírtam ezt a részt, és nekem tetszik. Remélem nektek is tetszeni fog! A rész összegségében véve talán egy kicsit fura, nem igazán az én stílusom ez a fajta írás. De ugye nem baj? Most megyek is, hagylak olvasni. És ne  felejtsétek el elolvasni az előző…..
Íme, itt van! Remélem tetszik majd. És köszi Dalma, hogy segítettél, bár úgy érzem nem teljesen az lett ahogy tanácsoltad. Mégis ötletet adtál! Ezt a részt neked, és legjobb barátnőmnek Ginának ajánlom. Puszi mindenkinek, Dóri:) 22. rész- Nem teheti ezt velem, velünk! -…..
Itt az új rész, remélem tetszik majd! Köszönöm az előző részelhez azokat a gyönyörű kommentárokat:D Ide is írjatok, ha megkérhetlek, és ígérem a héten még jelentkezem. Milyen nap is van? Ja, kedd! Nyáron nem tartom számon. *jeje*  it's so summer(H) - by virág<3Puszi,…..
Hát hello!Gyerekek, ez egy szörnyen hosszú, tartalmas rész! Imádjátok, légyszi, sokat dolgoztam vele. Lehet, hogy van benne pár hiba, de nem beszélek németül, és az infót csak ott tudtam volna megszerezni..:S Szóval jó ez így, ahogy én kitaláltam. :D Kérlek, írjatok kommentárt,…..
hát lányok, itt az új rész.:D remélem tetszik majd, és írtok kommenteket, vagy emailt(dorikah_us5.fan@citromail.hu) légyszi, nagyon jól esne pár bíztató mondat..:)   19. rész/ Buenos Aires, Brazília, május 21. csütörtök/[... Nick szemszög...]   Hallottam ahogy…..
18. részMájus 21. Csütörtök   Egész jó kedvem volt azon a reggelen. Épp a reggelimet fogyasztottam, majd összeszedtem a cuccomat, és mentem suliba. Sophie mostanában sokat alszik a barátnőinél. Bár nem akarom elrontani a kedvem, mégis muszáj arra gondolnom, hogy ez miattam…..
Story of Dorottya Linett 1. rész 2010.02.28 18:04:00
 A telefonom csörgésére ébredtem. Nagyon megijedtem, nem is tudom miért. Rápillantottam a kijelzőre, amin ez állt: Selly' Szia! / Szia Dorka! Mizujs veled? / Nem sok. Itt ülök az ágyamon és elmélkedek. / Aha! Szóval házit írsz, mi? / Nem is tudom, lehet hogy úgy hívják…..
15. rész[...Emma szemszög...]  És igazam volt.  Az Emma, vagyis felém mutatott ellenszenv már a buszmegállóban megmutatkozott. Számítottam rá, ezért nem hasított annyira belém, de reméltem, hogy nem lesz igazam. Miért is? Most legalább van kit megalázni! Hiszen ilyenek a…..
Story of Dorottya Linett Bevezető 2010.02.27 12:31:23
Ez a rész egy bevezető lesz, ahonnan megismerhetitek a főszereplőt. Sziasztok! A nevem Dorottya Leighton Linett. December 31-én születtem, 1992-ben. Ikertestvérem, Henrietta Devonne 5 perccel idősebb nálam. Mindkettőnk haja szőke, szemünk szürke, amire, ha olyan szögben esik a…..
bocsánat, bocsánat, bocsánat.nagyon sokáig nem volt rész, és bocsi.:$ de nagyon sokat kellett tanulnom..:S meg kedvem sem volt írni...:S és írhatnák még ezer kifogást, de nem lenne értelme. szóval megírtam ezt a részt nagy nehézségek árán, és megköszönném Grétinek, és…..
12. részMár felébredtem, de a szemeim még csukva voltak. Az álomvilágomban akartam maradni, hisz olyan szép volt. De rájöttem, hogy nem sokat heverészhetek, mert úgyis beront valaki. Szóval lassan kinyitottam a szemem. A szobámban hatalmas rendetlenség volt.Tegnap átjött Lily és…..
Hm... régebben már gondoltam rá, hogy keresgélek képeket a szereplőkhöz, de nem volt se kedvem, se időm.Ám most, annak tiszteletére, hogy rengeteget kéne tanulnom a felvételire megcsináltam:D Szerencsére a legtöbb képen teljesen oylan kinézetűemberek vannak, amilyennek elképzeltem…..
11. részVasárnap reggel elég későn keltem, de még azért 11 előtt. Sophie bejött a szobámba - meghallotta ahogy zuhanyzok. amikor a fürdőből jöttem ki már az ágyamon ült és rám várt.- Egy perc - mondtam neki. Gyorsan kerestem egy megfelelő ruhát.- Na, mit szeretnél? -…..
9. részTudom, hogy nem lehetek rá mérges. Egyszerűen ez egy hatalmas marhaság. Tisztázta magát, vagy nem? Akkor meg?! ... Igen, ez lesz a legjobb! Ha majd egyszer, sok év múlva, még mindig együtt leszünk rákérdezek. Vagy ha nem, akkor talán már tudni fogok. Igen, talán, remélem. :)…..
Sziasztok! Ezúton is szeretnék mindannyiótoknak kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni. Remélem mindenki jól fogja magát érezni és békésen telnek majd az ünnepek. Sok ajándééék:D Remélem ti is kaptok jó sokat.;) A két ünnep között még jelentkezek résszel, mert most…..
Katica8 2009.12.25 19:34:24
8. rész- Caroline, nem megmondtam neked, hogy korán feküdj le?!Anyám ideges hangja volt az első emlékem arról a napról. Nagyon késő lehetett, mert már a szobámba éreztem az ebéd illatát.- De, mondtad - motyogta vissza, bár a szemeim még mindig csukva voltak.- Akkor most azonnal kelj…..
6. rész- Lily fent van a szobájában - mutatott a lépcső irányába. Rámosolyogtam, megköszöntem a segítséget és felmentem az emeletre, Lily szobájába. Az ajtó mögül kacagást hallottam pont amikor bekopogtam.- Gyere be! - kiáltott Lily.Benyitottam, ők mosolyogva üdvözöltem. Ott…..
hah.fizikát tanultam.néztem a szávay ági posztert a falon. azon gondolkodtam ki találta fel a továbbtanulást. ránéztem a naptárra. elolvastam a kép melletti idézetet. még csak 24.-e. kinek van ma a névnapja? - kérdezem magamtól. EMMA. :D:D:D:Dezennel boldog névnapot kívánok a…..