Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Animacs1

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Véletlenül találtam meg az oldalt, gondoltam megosztom veletek a saját történetemet.2008 őszén felvettek Magyarország egyik legnagyobb bankjához (Váci út, biztosítási részleg) adminisztrátornak. Engem, illetve még egy lányt. Ketten együtt kellett postázni, iktatni,…..
Animacs1 2011.06.17 14:08:29
@dalmata76: pontosan. arról nem is beszélve, hogy az aztán tényleg nagy életcél, hogy egész életemben más zsebét tömöm (a főbérlőét), az meg vígan megél belőlem. és akkor bármikor eszébe juthat, hogy inkább mégse adja ki a lakást, kell neki, vagy akármi, te meg keress másikat. vagy hogy nem festhetem olyanra, amilyenre akarom, vagy nem szerelhetek fel polcokat, alakíthatom át a kedvem szerint, mert nem az enyém. ezerszer jobb a saját lakás, soha többet nem óhajtok albérletbe menni.
Animacs1 2011.06.17 14:09:17
@Mentholos Manó: ja, ha a hajléktalan az utcán él, akkor bárki nyugodtan, nem? remek élet, mondhatom.
TE hol laksz?
Sziasztok! Egy nagy cégnél dolgozom, jelenleg még határozott idejű a munkaszerződésem. Elvileg 2 hét múlva határozatlanon leszek már. A véglegesítésem még mindenképp megvárom, de utána szeretném, hogy terhes is legyek. Viszont nagyon félek, hogy találnak valamilyen indokot,…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   A minap ez a levél…..
Animacs1 2010.04.19 16:51:49
@salted: egyetértek, szerintem is jogos.
Animacs1 2010.04.19 17:04:16
@nyekk: és honnan tudod, h. pont a feleség csinálja a zajt? honnan tudod, h. az nem a férfi? a hangját is hallod?
Animacs1 2010.04.19 17:12:15
@Karipapa01: releváns választ nem tudsz? mert erre max. annyi lehetne a válasz, h. mert az a férfiakra jellemző. ezek szerint viszont trappolni kizárólag a negyvenkilós nők szoktak, a 90-100 kilós férfiak mind nesztelenül közlekednek. (bár most az jtott eszembe, h. ha elfekszik a tévé előtt, míg a felesége kiszoláglja, akkor tényleg így van...)
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Egy multi cég dolgozóijaiként a…..
Animacs1 2010.04.19 16:33:27
@Male39: jaj, hát a mozgássérült otthonban ezerrel ment a kivételezés. de totál ilyen hasraütős rendszer szerint, egyeseknek mindent elnéztek (pedig nem voltak se különösebben magas beosztásban, se régóta ott, semmi, pofára ment), másoknak meg semmit.
például meghatározták, h. zárt cipőben lehet csak menni dolgozni, bármilyen kánikula is van, mert hátha átmegy a lábadon egy kerekesszék. ennek ellenére egyesek simán szandálban jártak, rájuk nem szóltak, míg másokra igen...sőt,olyan is volt, h. az egyik csókos bejött szandálban, aztán munka közben haza kellett mennie valami oktatási anyagért (ahol ugye, étvehette volna megfelelőre a cipőt), de ugyan már, nála nem számít. másokat ugyanezért lecsesztek.

vagy mondhatnám azt az esetet,mikor a láncdohányos nővér, aki a munkaidő nagyrészét dohányzással töltötte, rám szólt, mert öt percig nem a munkával foglalkoztam. másnap ő volt műszakban, én meg a fent említett szandálossal párban. egyedül nem dolgozhattál, mert nem szabadott az embereket mozgatni egyedül. na most, másfél órán keresztül kerestem a párt, ugyanis ők ketten kint cigiztek...az ugye nem baj, de ha én egyszer öt percig merészelek nem a munkára koncentrálni, akkor már jön is a lecseszés.
de nmással is volt ilyen, egyik munkatársamat folyton beírták szombat délutánra műszakra, kérte, h. legalább minden második legyen neki szabad. a délelőttöt akár minden szombaton vállalta volna, csak a délutánokat nem akarta mindig. erre közölték vele, h. atzt nem lehet, mert nem fair a többiekkel szemben. h. kb. három -négy ember volt, aki nem dolgozott soha X. napon, saját kérésre (egyiken se, nemhogy kéthetente, meg egy műszakot), az nem számított. nekik lehetett, említett kollegának nem.
Animacs1 2010.04.19 16:38:34
@Male39: az lehet, h. előkerül a teljesítményértékelésen, de az személyes, csak a közvetlen főnök és a beosztott van ott.
de nem hiszem, h. az itteninek mondta, ugyan már...jó barátnők, tudod.

amgy a másik főnököm a múltkor rászólt (viccesen) erre a cseverészőre, h. te dolgozol is valamit, folyton azt látom, h. hol itt vagy, hol ott...
meg a mellettem ülő is tett egy olyan megjegyzést, h. nem is baj, h. nem fogják pótolni, ha nem lesz itt, még többet el fogunk tudni végezni....
Birka nép A birka és az oltás 2009.10.08 08:00:00
Aki valamelyest is ismeri a magyar népegészségügy történetét, tudja, hogy a II. világháború utáni egészségügyi politikai legfőbb célkitűzése a fertőző betegségek legyőzése volt. Azt is tudjuk, hogy a legszégyenletesebb hungarikumunk a nyomor és a tudatlanság szülte…..
Animacs1 2009.10.12 14:50:12
@respecta /01: a kornyezeti artalmaktol, nem?
masik kerdes: miert van manapsag sokkal tobb magatartasi zavaros gyerek? amikro elkezdtem dolgozni, ugyanabban az altalanos iskolaban, ahova jartam, tehat a volt tanaraim lettek a kollegaim. na, ok meseltek, h. amikor mi voltunk, volt 40 gyerek egy osztalyban atlagban, kozte 1-2 nehezebben kezelheto, ma van 20 gyerek, abbol 18 nehezen kezelheto...miert? egyik valasz a kajakban levo tartositoszerek, szinezekek.
Ne feledjétek, indul a "megmérettetés", azaz vasárnap kiválasztjuk a Hét Dolgozóját. Jó munkát Mindenkinek! Egy olyan problémáról szeretnék Nektek mesélni,amelyről eddig nem nagyon volt még szó a blogon. Pályakezdő frissdiplomás vagyok,ha eddig 100 jelentkezést nem…..
Animacs1 2009.10.12 14:31:23
@epres négercsók: jelentem, en venebb vagyok!:)
Animacs1 2009.10.12 14:35:30
@miriamele: nekem errol egy altalanos iskolai osztalytalalkozo jut eszembe, ahol meselte egyik volt osztalytars, h. o lett a fonover, 22 evesen, a sok 40-50es kozt. rogton azzal jottek, h. de hat ez hogy lehet, nem fiatal hozzank? csakhogy neki megvolt hozza a foiskola, a tobbinek meg nem. amugy, neki is eleg szar volt, mikor nala joval idosebbeket, meg regebb ota ott levoket kellett igazgatnia.
mondjuk, ez szemelyiseg kerdese is, en megorulnek fonokkent, abszolut nem vagyom ra, emlekszem egyser a mozgasserult otthonban ugy alakult, h. en voltam a legregebben ott levo. nem volt magasabb a beosztasom a tobbinel, csak mivel en voltam a "rangidos" (marmint nem korra, hanem ott dolgozas ideje szempontjabol), mindenki hozzam jott, h. mit csinaljon, hogy csinalja a dolgokat. hat megorultem. a fonover ki is rohogott, h. na, te vagy most a felettes.
mas meg, aki alig harom honappal elottunk kezdett, 21 evesen mar intezkedett, fonokoskodott, o imadta...
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Tisztelt MT blog Szerkesztő!Két éve végeztem, de nem diplomáztam a bölcsészkaron. Mivel a szülői hátterem…..
Animacs1 2009.09.11 14:45:06
@Strici:
csak halkan megsugom, h. nalunk igen ritka volt a teszt...sot, nem is emlekszem, h. egyaltalan lett volna. illetve, a filtervizsga reszekent igen, mint amilyen nyelvvizsgakon is van. az osszes tobbi bizony kifejtos volt. plane, volt egy vagon irodalomora, ott bizony kifejtos, es szubjektiv volt a dolog...
kezdek meggyozodni arrol, h. a mernokfelesegeknek fingja nincs az altaluk leszolt bufeszakokrol. folyamatosan igazoljak itt ezt a hitemet....