Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steffszilka

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól elkaptam a kis tapsifülest. Azaz nem én kaptam el, azonban én voltam, aki megadta neki a végtisztességet, véleményem szerint olyan módon, amelyet ő is csattanó, vidám fülekkel néz az  örök vadászmezőkről. (Bár kiindulva az evolúciós hierarchiából a nyúl az örök…..
Egyszer egy kedves ismerősöm pironkodva rákérdezett, hogy mitől ilyen gyönyörű aranysárga a piskóta, amit sütöttem. Talán színezék van benne? Nagyra meresztettem szürkés szemeimet, pupilláim hosszúkásra nyúltak a csodálkozástól. Miért is tennék én valamibe színezéket,…..
Egy versenyre készültem, ahol tudtam, szakmai zsűri előtt, cukrászokkal mérettetek meg. Egy ideig azon gondolkodtam, normális vagyok-e egyáltalán, hogy ilyen kihívásnak engedek... Aztán az első, majd a második fordulót is sikerrel vettem. Én csodálkoztam a legjobban, főleg, hogy a…..
Valami finomra vágytam. Ráadásul gyorsan. És ez a két tulajdonság a konyhában sok esetben nem esik egybe.Aztán úgy döntöttem, nem az alapanyag, hanem a tálalás lesz újszerű, nem kell sütnöm, mégis nagyszerű édességet majszolhatok semmi perc alatt. Ráadásul a vendégek elé is…..
Szilka Manufaktúra A miértről... 2010.10.12 01:08:00
Régóta gondolkodom azon, hogy egy tematikus helyen kellene rendbeszednem a kis édes (vagy éppen nem édes) apróságaimat. De valahogy mindig elmaradt. Végülis saját blog nélkül is ország-világ elé tárhatom a remekbeszabott szénhidrát-retteneteket, amivel riogatom imádnivaló…..
Akkor mielőtt belekezdenénk, vegyünk két nagy levegőt! Orron át belélegezzük, csak a has emelkedik, a mellkas nem mozdul. Figyeljünk a kilégzésre és a helyes artikulációra: „Elmegy a picsába a kibaszott RTL Klub, hogy ilyen olcsó kurvákat mutogat hétfő esténként, mégis mi…..