Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chandani

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előbb néztem meg a Nem kellesz eléggé című filmet. Nagyon jó! Ajánlom figyelmetekbe. Nevettem, sírtam (oké, utóbbit csak képletesen :)), mert annyira tipikus... Nagyszerű alaptörténet, remek színészi gárda, valós téma és valós helyzetek. Igaz, a végefelé már kis…..
Életem pillanatai Szösszenetek 2009.09.11 16:22:00
Határon Ellazít. Lelassít. Bizserget. Nem koordinált a mozgásod. Tompul az agyad. Elhomályosul a tekinteted. Nyúzott az arcod, üres, nem látó a pillantásod. Üres a szíved. Nincs vágy. Nincs érzés. Nincs semmi. A semmi is üres. Szívod a füstöt, közben a tükörben egy torz arc,…..
Életem pillanatai Vonzalom 2009.09.11 16:20:00
Vajon min múlik, hogy ki kihez vonzódik? Pusztán kémia lenne, esetleg valami sugallat, intuíció? Szeretném hinni, hogy az utóbbi igaz. Az ember nem létezhet lélek nélkül, a lélek érzéseket, gondolatokat generál, melyeket bizonyítottan befolyásol a test kémiája, mégsem ez a…..
Életem pillanatai Elmentek... 2009.09.11 16:10:00
2009. 07. 19.: Senki sem tudhatja, mikor és mily módon ér véget az élete. Vagy mégis? Érez az ember valamit előtte? Azt hiszem igen, bár szerencsére ez nem tudatos. Vajon mivel érdemeljük ki a halálunk módját? Egyesek miért szenvednek, mennek el kínok között, míg mások szinte…..
Életem pillanatai Víziók 2009.09.11 16:04:00
2009. 08. 13.-i hangulat: Behunyt szemmel a fotelben ülök. Hátrahajtom a fejem, szól a zene. Sötét van. A füstölő illata átjárja a testem, ahogy belélegzem. Most éppen egyiptomi jázmin. Már a neve is látomásokat idéz… Képek futnak lezárt szemeim előtt, érzések gyűlnek…..
Szeretem a háborgó természetet. Mindebben van valami megfékezhetetlen, emberfeletti, csodálatra méltó erő, hatalom. A felettünk tornyosuló szürkés, feketés ég, a hatalmas, súlyosnak tűnő felhők, a fák koronáját tépő szél... És az ember mennyire kicsi és jelentéktelen ehhez…..
Életem pillanatai Szerető voltam 2009.09.11 15:53:00
2009. 07. 18-án írtam ezt: Elmesélek nektek egy történetet, talán érdekel vagy érint egyeseket. Mert ki az, aki nem dől be helyzeteknek, nem hiszi azt, hogy valami még lehet jobb talán? Ebből is kiderül, hogy nem vagyok kisangyal, de az vesse rám az első követ, aki még sosem…..
Amikor arra gondolok, milyen lenne a megfelelő férfi, először inkább érzések villannak be, mintsem egy kép.   Akkor tudom lekötni magam valaki mellé, ha úgy érzem, nem látok mást rajta kívül. Ennek első lépése, hogy sokat gondolok rá. Ezután következik az ilyenkor még…..
Életem pillanatai Álomban 2009.09.11 15:40:00
Álmomban sötét van. Csak a hold ad némi világosságot, de az utat nem látom. Mégsem félek. Egyedül vagyok, sehol egy lélek. Kivéve… mégis… van itt valaki. Még messze tőlem, de érzem a jelenlétét. Megborzongok, de valahogy kellemes, izgató, enyhén félelmetes. Nem…..