Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marta47

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz autónak lelke van, mondják azok, akik a fura parajelenségek mögött a lelketlen gép egyfajta emberi megnyilvánulását látják. Szarul van összerakva, mondják azok, akik nem voltak vevők a gépi hisztire, vagy csupán sosem volt olasz autójuk. Pontosabban: kicsi olasz autójuk.Mert…..
Az építészet igen hasonló a divathoz, mindkettő meghatározza mindennapjainkat ha szeretnénk, ha nem. Életünket (jobb esetben igazi) tervezők által megálmodott ruhadarabokban és épületek közt éljük le. Mindenki követ el hibákat, ám ha egy ruhadarab nem áll jól vagy eleve…..
Olvasom az Indexen: A schengeni határrendszerrel új helyzet alakult ki, megszűntek azok az anomáliák, melyek öt-nyolc évvel ezelőtt az eredetiségvizsgálatot életre hívták, ezen változtatni kell, felesleges kiadás és bosszantó a gépkocsi-tulajdonosoknak. Drága ötletgazda, kedves…..
Már Bécsben volt, a Szervezet helyi központjában és a holmiját pakolta egy nagy dobozba, mikor hozzálépett egy kolléga. Franz Kopetzky a Szervezet számítógépes zsenije volt, egy guru, aki mindent meg tudott csinálni, ami számítástechnika. Megveregette Péter vállát és az ujjával…..
A történet folytatódik...Lassan kilépett az erkélyre és a korláthoz sétált, még mindig nem fogta fel mi történt. Nézte a magasba törő toronyházakat, a nyüzsgő utcákat, a dzsunkákat a lagúnán, de lelki szemei előtt csak egy kép lebegett, Gertie arca. Az elmúlt két évre…..
Gertie   (Második rész)   Múltak a hónapok. Péterben kezdett halványulni az emlék, de a vágy, hogy újra találkozzon a lánnyal nem csökkent, inkább erősödött. Alig várta a hatodik hónap végét. Január volt, kemény hideg, a főváros didergett. Már hetek óta…..
A bécsi lány.Gertie  (Első rész) A Keleti Pályaudvaron nagy volt a tömeg. Utasok özönlöttek ki és be a bejáratokon, bámészkodók, családtagjaikra, vagy ismerőseikre várakozók lepték el a vágányok környékét. A hangosbemondó percenként mondta be az induló és…..