Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hegylako19

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozdonyvezetők nyílt levele itt érhető el. A mozdonyvezetők nyílt levelet írtak az autósoknak, annak apropóján, hogy idén már rekordot döntő - 39 vasúti átjárós baleset történt, köztük tizenhét halálos áldozattal. A baleset során nemcsak a gyászoló család érzi meg a tragédiát, hanem a…..
Rég volt már szó a blog kedvenc városáról, a jelenleg Európa figyelmének is "nagy hányadát" birtokló Pécsről, de természetesen a város nem pihent ezidő alatt. Csokorba szedtem a történéseket, tessék parancsolni. I. Szili haverja és a Pécsi Tudományegyetem koleszai…..
Hegylako19 2009.09.11 13:27:10
@laspalmas:
Az ingatlanban dr. Pécsi János nevelőapja kapott érdemei elismerései mellett lakást. dr. Pécsi János azért végezte el a jogi egyetemet, hogy megfelelő jogi ismeret birtokában a ház többi lakóját onnan kiperelje. dr. Pécsi János nevelőszülei még egy lányt is kivettek az árvaházból, akivel az elhunyt tartotta a kapcsolatot. Vannak még elő rokonai, az egész ország területén, akik még a köteles részhez sem tudtak hozzájutni. És most egy-két gondolat a végrendeletről, végrendeletekről. Mivel láttam a hiteles forrást, annyit elmondhatok, hogy a kp nem volt 140 milla. De nagyon sok volt. Volt olyan végrendelet, amiben a katolikus egyházra hagyta a teljes vagyonát, hogy az egyház hozzon létre árva gyerekeket ellátó intézményt abból, mivel ő is árva volt. Ja, a legutolsó végrendeletben a következő van benne: "Semmilyen rokonom nincs." Úgy, hogy volt egy féltestvére, és az országban vannak távoli rokonai. Egy jogot végzett ember ilyet nem ír le. Pláne nem végrendeletben. Valaki óriásit hibázott, amikor ez a sor bekerült a végrendeletbe. Mert nincs valóságtartalma. Miután kiderült a közjegyzőnél, hogy az elhunytnak vannak távoli rokonai, akik esetleg a doki örökségéből akár csak egy perzsa szőnyeget is elvihetnének, láss csodát: a házba betörtek, és mindent elvittek onnan. A belváros szívében, az Egyetemi könyvtárral szemben, abba a házba, amiben van riasztó. Ez a történet sem életszerű! A házban kézzel csomózott - mondom: kézzel csomózott - perzsa szőnyegek voltak találhatók. kb 100-150 db. A falnyi méretűtől egészen a kicsikig. Ezeket a saját szemeimmel láttam. Csak ennyit akartam mondani. Ja, papírral tudom bizonyítani, amit leírtam. Amiken van aláírás és pecsét is.