Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tele a hócipőm

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható…..
Tele a hócipőm 2009.09.18 13:16:30
@betépett felhasználó: idióta :DDDDDDD
Az illegális fizetőparkoló után most egy még drámaibb hírt kaptunk a Hungexpóról: a 800 Ft-os parkolóban ismeretlen tettes éles szerszámmal sétálgat és meghúz minden parkoló autót, amit csak ér. Mi Tsu szerint a parkoló őrei szarnak rá, a vásárnak meg semmi köze hozzá,…..
Tele a hócipőm 2009.09.16 21:36:45
@Énbagoly: @ColT:

▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
▒▒██▒▒▒▒▒▒███▒█▒▒█▒█▒▒█▒▒███▒█████▒▒██▒▒███▒▒▒███▒▒
▒█▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒█▒██▒█▒█▒▒▒▒▒▒▒█▒▒█▒▒█▒█▒▒█▒█▒▒▒█▒
▒█▒▒█▒▒▒▒▒██▒▒█▒▒█▒█▒██▒▒██▒▒▒▒█▒▒▒█▒▒█▒███▒▒█▒▒▒█▒
▒████▒▒▒▒▒▒▒█▒█▒▒█▒█▒▒█▒▒▒▒█▒▒█▒▒▒▒████▒█▒▒█▒█▒▒▒█▒
▒█▒▒█▒▒▒▒███▒▒▒██▒▒█▒▒█▒███▒▒█████▒█▒▒█▒█▒▒█▒▒███▒▒
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
Az epikus tűzlégzőbukás harmadfokú égésekben végződik. Egy ideig biztos nem kell kiszedetni a szemöldökét:Đ. ..
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
Mindig is izgatott a kérdés, hogy praktikusan mi értelme van az AKCIÓS CESSNA KISREPÜLŐGÉP 500 FORINTÉRT, HA KETTŐT RENDEL, BERLITZ MÁRKÁJÚ HÁNYÓZACSKÓ-KÉSZLETET ADUNK AJÁNDÉKBA *ajánlatunk a 12 centiméter hosszú, újrafeldolgozott nutriából préselt modellekre vonatkozik…..
Tele a hócipőm 2009.09.16 11:56:31
@havajj: attól, hogy a nyakadba ugrik, oszt magad alá csinálsz olyan 3D-s kis dombocskákat. meg a mintha érzéstől. meg mer 3d-s
Most jutottam hozzá, hogy átolvassam az első BÜ-posztot, TWÁ írását az Aldi szupermarketről, és mindenekelőtt gratulálni szeretnék a Homár kommentelőinek: kétszázötvenvalahány komment volt, amikor elkezdtem átfésülni, és a végére maradt 103. Vagyis a hozzászólások majdnem…..
Tele a hócipőm 2009.09.16 11:55:18
Jó rég volt tárgy a Homáron, mindig csak az a siránkozás megy, úgyhogy íme egy Termék, ami minden leendő anya szívét megdobogtatja. A XXI. századi fiatal nő soha nem hányna reggel a sarokba vagy ronda reklámtasakba, kizárólag ilyen dizájnstanicliba, várom a fiús modellek…..
Tele a hócipőm 2009.09.11 12:50:57
Tele a hócipőm 2009.09.11 12:54:34