Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tölgyfan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lepődnénk meg, ha a legközelebbi bulvárhír az lenne, hogy sóval (persze nagyszemű tengerivel, mert az egészségesebb) hintették be Bárdos András helyét a Tv2-ben, nehogy valahogy újra kisarjadjon a székén. Ugyanis azzal, hogy Bárdos Andrásék távoztak a Tv2-től, a csatorna egy…..
Tölgyfan 2009.10.14 15:44:22
@szempontpuska:
Azt hittem, csak én vagyok cinikus, pedig, csak kilógott a "lóláb" a rántottából, de röhögnöm kellett, hogy Ovinak még a kóbásza is kevés és nem is látszott a sok sárga tojás mellett :-P Bezzeg a szalonnái!
Egyébként a M. Krisztát én már nem csíptem, ellentétben a Bárdossal, ő nagyon okos, művelt pasi. Az anyukája író és újságíró Fenákel Judit.Őt se látom mostanság publikálni, remélem jól vannak:-))
Tegnap este 8-kor eszembe jutott, hogy megnézzem a pénztárcámban a blokkot, mennyiért is vettem a tarját. Aztán a buksza sehol se volt. Jött Mr. Doe, ő is kereste. A kölyök azonnal érezte a levegőben a feszültséget, elkezdett sivalkodni. Én eleve nem bírom hazai pályán a…..
Jane Doe családja 2,5 2009.09.23 14:51:09
12,3 kg és 89 cm.Összetett mondatokban is beszél, nagyon sokszor idézetekkel tarkítja a mondandóját. Már használja az "a" névelőt, de az "én" továbbra is engem, azaz az anyját jelenti, a "te" pedig önmagát. Remek a memóriája, oldalakat idéz a…..
Jane Doe családja Hajszál 2009.09.22 14:23:08
Én: - Gyere, vegyük le onnan azt a hajszálat!Pimpi: - "Hajszálvékony hálója közepén egy pók leskelődött: légyre várt." (Marék Veronika: Kippkopp a fűben)..
Jane Doe családja Bili 2009.09.22 14:37:27
Vettem egy bilit az Ikeában, mert olcsón szembe jött velem, meg egyébként is ki akartam próbálni, hogy hátha attól majd nem tart Pimpi (mégse legyen az, hogy olyan szemétláda vagyok, aki nem hajlandó bilit mosni). Aztán a gyerek szó nélkül ráült. Most az van esti fürdés előtt,…..