Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pilseni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
 A mait Csehszlovák Kém barátomnak köszönhetjük (köszönjük), aki a csehszlovák focival foglalkozó, provokatív dotoho mellett Prága legjobb, legértékesebb kocsmablogját, a Sercsecset is rendszeresen istápolgatja.   - Petikeeee, hülyegyerek! Hány narancsot…..
B-oldal TOP5 Sziget 2010 élmény 2010.08.18 07:40:00
Nos, ez is megvolt. 1-2 nappal a vége után persze sok gondolat kavarog bennem. Egyfelől az, hogy PONT elég volt. A Muse-koncert után már úgy éreztem: több hangot már nem tudok befogadni, elég az impulzusokból. Másfelől tudom jól, még 1-2 nap és újra hiányozni fog,…..
pilseni 2010.08.18 20:40:27
   Végre Usztics Mátyás is belecsapott a lecsóba: az évtizedek óta katonákat alakító színész már jó ideje harciaskodik IRL-üzemmódban is, hiszen a gárda előtt is exponálta magát egyenruhás szónoklatokkal. A színészként együgyű Usztics talán már tényleg azt…..