Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kervez

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vargtimmen Az igazság pillanata 2012.06.15 17:19:00
Mielőtt kezdenéd továbbolvasni, el kell indítanod ezt: Tehát: ma eljött a NAGY FORDULÓPONT, az Ítélet Napja, elválik a szar a májtól, megmutathatjuk, hogy nem szalmonellás húsgombócot zabálni meg ember-bárány hibrideket nézni jöttünk Ukrajnába! A feladat nemes és ránk van…..
Azt hiszem, az én bemutatkozásom maradt utoljára: Viola vagyok a hévízi Danubius Health Spa Resortból és én is szeretnék üdvözölni mindenkit! Vendégszolgálati menedzserként dolgozom Hévízen sok-sok éve, anno Anett is nálam kezdte a pályafutását, amíg fel nem vették a…..
kervez 2010.05.27 21:30:47
Kedves Olvasók,múltkor úgy terveztem, hogy a következő bejegyzésem Atlasz bácsi legközelebbi látogatásáról fog szólni, de egy vígjátékba illő esemény közbeszólt. Azért ne aggódjanak, kedvenc öregurunkról is lesz még szó ;), most azonban egy kedves fiatal párról szeretnék…..
Nem nagyon bírok eljutni a borfesztiválra minden nap, szerdától vasárnapig, ha kétszer sikerül, abból a második már ajándék. Magyarán: mindig igyekszem az egy fixre vehető alkalomból kihozni a legtöbbet. Ebből adódóan ha feljutok, beleszabadulok a felhozatalba alaposan, iszom és…..